rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

"spoiler"maiden i prag.

Skrevet af Indlæg
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

Hej derude.
Ja så er jeg hjemme igen fra prag-koncerten og i kan tro at der er noget at glæde sig til når de ankommer til KBH.
Som i alle nok kender til så fik vi jo gamma ray til opvarmning og det var da også ok men sangerens stemme var lidt rusten men alt i alt en fed opvarmning. Nå detter er jo et maiden forum så jeg gider ikke sige så meget om gamma ray så her lidt om maidens del.
De startede jo med intro som var docktor docktor igen og så et lille klassisk stykke som jeg ikke kender navnet på inu,derefter var setlisten som i kan læse her på siden et andet sted men vi fik lige et extre nummer som var wrathchild og det var nr.2 så det var tideligt inde i programmet at vi fik den første store overraskelse.
Scenen er helt overdrevet fed og nicko´s trommer er lavet med DODstjerner over det hele ellers kan i jo se fotos på maiden side men tro mig man kan ikke se hvor fedt det er på de fotos så vent til i kan se det i virkligheden.
Det eneste jeg var skuffet over dernede var deres merchandise bod hvor der ikke var noget nyt under solen kun nogle g-streng trusser og så nogle klistermærker men de lovede at de ville lave et tourblad til senere på touren og de tog da også nogle fotos oppe fra scenen til bladet så vi må håbe at det når at komme ud inde valbykoncerten.
Bruce var oplagt som altid og løb rundt og var flere gange klædt ud som døden,soldat eller en af de dansene døde så det var syret nok.
Eddie var noget for sig selv og det skal opleves men det var så fedt og kan kun glæde mig til den 12 når jeg skal se ham igen for han styre for vildt.
Jeg kan da godt løfte noget af sløret og sige at det har noget at gøre med Døden ha ha.
Nå jeg vil slutte her men har i nogle spørgsmål om koncerten så stil dem her og jeg vil prøve at svare på dem ok.
"up the irons"
26-10-2003 11:30
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

Ja jeg er så også hjemvendt fra "tour"...
Jeg har sgu ikke så meget at tilføje lige PT. Men overvejer at skrive en fyldig rapport over hele vores tur, magter det bare ikke lige nu
Kan da lige tilføje at München og Stuttgard var mindst li´så fedt som Prag. Stuttgard nok den bedste af de 3, utrolig stemning. Og den største koncert puplikumsmæssigt på touren hidtil, omkring 20000 !!!!!
Mht merchandise, kan jeg tilføje at der var specielle t-shirts i Tyskland, hvor der stod "I Danced With Death In Germany" og så de tyske datoer... Så kan vi jo håbe lidt på at de laver en "Scandinavia" version også
Men jeg vender tilbage når jeg får energi....
Lige en "Up the irons" til Rasmus og co. hils de andre.....
27-10-2003 11:35
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

Takker og liger over til jer.
Velkommen hjem i heldige bæster.
"up the irons"
27-10-2003 21:49

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat