rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

forkælet med frihed.

Skrevet af Indlæg
lasse bloch

Debat: 201 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 23-02-2003

hej er der nogle af jer der har læst den nye bog om lars ulrich, den er faktisk meget god.
her er et lille citat fra den
og det var just her- hos familien formache og grandma west, at lars opholdte sig i foråret 1980.
et ophold der medførte et af de åndelige møder, der var med til at suge lars endnu længere ind i det tunge musikunivers.
"en dag gik jeg over i heavy metal importafdelingen i den lokale pladebutik. jeg stod og kiggede nogle plader igennem, og pludselig var der en plade, som simpelthen havde det allerfedeste omslag. den så rigtig heavy ud. det var et band der hed iron maiden, som jeg aldrig før havde hørt om. jeg stod bare og kiggede på den der skive, den var lige udkommet og den havde masser af fede live billeder og lort på bagsiden. også sad jeg og hørte den hos familiens venner i de næste par uger, og det var simpelthen det fedeste."
albummet hed iron maiden, dets frontcover var domineret af et billed af et skeletagtigt monster også var der som nævnt live billederne af bandets medlemmer, der fascinerede lars i en helt ekstrem grad. og med iron maiden lavede lars sener et af sine allermest legendariske nørde-fanstunts(som vi skal vende tilbage til i kapitel 2).


hehe her er så hvad der står i kapitel 2.

men det var også tid til lidt sjov i gaden, den sensommer i danmark pardoksalt nok havde heltene i iron maiden gæstet københavn og brønbyhallen som support for kiss mens lars havde opholdt sig i sit tennisfængsel i florida. men nu var lars i københavn og det var iron maiden også. bandet skulle give et af deres sidste shows på deres tourne med albummet killers og interresen for iron maiden havde været eksplosiv efter bandets overrumplende optræden i brøndby hallen, der havde truet med at vælte selveste kiss omkuld. så bandet headlinede nu selveste odd fellow palæet på bredgade.
lars og fætter stein var naturlig hvis til stede, og lars havde et fanmæssigt es i ærmet som han naturligvis spillede ud efter koncerten var forbi.
" jeg tror det var brian slagel der, der havde modtaget et et iron maiden julekort i julen 1980, som jeg så fik lov at tage med til europa.
i odd fellow palæet sagde jeg til en af vagterne, jeg har det her julekort, jeg er på julekortlisten, jeg må gerne komme backstage! og den hoppede han på ha ha ha.
og vi kom så ned i det der kvart kolde omklædningsrum, hvor steve harris og dave myrray var meget imødekommenede. ham paul dianno var skidefuld og på rulleskøjter, og han spurgte "har i noget af deen fede?" også måtte vi jo fabrikere noget af den sorte afghan. også sad vi der og røg en joint med paul dianno."
stein ulrich.
" de var bare så ufattelig venlige og sagde kom ind, lars vidste selvfølelig mere om dem en jeg gjorde, og kunne still dem nogle spørgsmål. og jeg kan huske at lars sagde bagefter at de havde visse begrænsninger med deres forsanger od det vill være godt hvis de fandt en ny, og det fik de et par uger sener, også blev de der efter de helt store.
de blev BANDET.

hehe sejt og sikke en smøre jeg har fået lavet her.
31-08-2004 12:07
Nitram

Debat: 298 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 14-03-2002

Jeps kanon bog

Og utroligt sejt at det var Iron Maiden der for alvor åbnede øjnene lille Lars hehe
31-08-2004 12:16
Fromm

Debat: 282 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 10-09-2001

så kan man jo undre sig over at der altid er den Maiden vs Metallica bashen overalt i verden. Hvorfor kan vi ikke alle bare være venner
01-09-2004 14:18
iver

Debat: 1296 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 09-09-2003

Quote: Fromm
så kan man jo undre sig over at der altid er den Maiden vs Metallica bashen overalt i verden. Hvorfor kan vi ikke alle bare være venner :-x

er helt enig har selv lige bestilt bogen og glæder mig til at posten kommer og den er sgu tyk nok til hele vinteren he he
01-09-2004 15:27
Aardwark

Debat: 129 indlæg
Fortolkeren: 3 indlæg
Medlem siden: 18-06-2004

Quote: Nitram
Jeps kanon bog :D Og utroligt sejt at det var Iron Maiden der for alvor åbnede øjnene lille Lars hehe :metal:


fordi at største delen af det Metallica lavede da 80'erne var forbi er noget møg
01-09-2004 17:17
Aardwark

Debat: 129 indlæg
Fortolkeren: 3 indlæg
Medlem siden: 18-06-2004

møg, ville have quote'ed Fromm ikke
Iron Martin...
01-09-2004 17:18

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat