rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

The X-Factor

Skrevet af Indlæg
Aanum
Debat: 20 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 22-03-2004

Hvorfor er der så mange der ikke kan lide ”The X-factor?”, personligt syntes jeg det er en rigtig god skive, som Maiden har sent ud, jeg er helt vild med den dystre lyd og de mørke tekster. Og jeg syntes også at Blaze gør et godt job på den plade, det er efter min mening bedre end det han kunne på ”Virtual XI”. Det er som om at sangene passer bedre til Blaze på ”The X-Factor” end de gør på ”Virtual XI”. Er det kun mig det har det på den måde.
Jeg mener også at ”The X-factor” er bedre end mange af de sidste Bruce albums, ”No Prayer” og ”Fear Of The Dark” som efter min mening halter meget.

Mads Aanum
19-04-2004 14:34
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Kære mads!

at XF skulle være bedre end NPFTD og FOTD er mig simpelthen umuligt at give dig ret i! Maiden (læs: Harris) insisterede SÅ hårdt på, at bailey var den perfekte afløser for Bruce, og det tror jeg 90% af alle fans er uenige med ham i. Okay, du hører tilsyneladende til de resterende 10 %, og det er helt iorden, men der er mange grunde til, at jeg personligt synes, at XF er en skodplade.
1) Sangeren stinker. BB passer ikke til maidens materiale. Slutprutfinale!
2) De er alt for mage sange der åbner "stille" for så at gå amok. Sandheden er, at de stille melodiske passager er lavet ti gange federe førhen (og senere: hør f.eks. NML på den nyeste) tænk på numre som Deja.Vu, Still Life, Murders in the Rogue Morgue osv. Problemet er tillige at sangene på Xf ikke engang sætter rigtig hårdt af...de er gumpetunge og uinspirerede. Sign of the Cross siger det meste hvis du spørger mig!
3) Den meget dystre stemning passede faktisk ikke særlig godt til maiden, og de gik da også tilbage til en lettere form på pladen VXI.

Af gode ting jeg vil fremhæve ved XF pladen er, det faktum, at den holdt sammen på maiden i de år de var uden Bruce. Coveret er okay fedt, og Bailey/Gers nummeret Man on the Edge har noget af den kvalitet, der ellers kendetegner maiden.
19-04-2004 15:03
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Jeg kan kun undre mig gang på gang over at fans gider at sætte pladerne op imod hinanden.
Jeg elsker Maiden,om det er Blaze,Bruce eller Paul så syntes jeg det lyder fedt og deres plader er forskellige og jeg kan ikke sige at der er en der er bedst for det kommer an på ens humør og jeg ved godt at de fleste syntes at alt med bruce er det bedste og at blaze var noget lort men jeg syntes faktisk også at X-factor er en kanon plade og var da også skuffet over at de valgte Blaze men efter et stykke tid syntes jeg faktisk at han gjorde det ok og et stort problem er at mange sammenligner ham med bruce og så er det jo klart at man ikke kan li ham men hvis man ser det fra Harris´s side så kan jeg godt forstå at han valgte en der lå langt fra Bruces´s stemme,for det havde været ret svært at finde en som ham.
Lad nu alt det pjat ligge og lad os nyde musikken fra de største og hvis i vil hakke på nogen så gør det på metallica hahahahaha.
"up the irons"
19-04-2004 16:17
Grenberg

Debat: 355 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

Var der ikke noget med at Steve Harris var inde i en meget "mørk" periode da de lavede X-factor og at der var diverse interne problemmer kørende ?? eller er det bare noget jeg har bilt mig selv ind.

X.factor..orv var sq første gang jeg så dem live og det var i KB hallen og sikke en fed oplevelse


19-04-2004 18:44
Cynic
Debat: 465 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 13-04-2004

X-Factor er et rigtig godt album efter min mening. og at sammenligne det med maidens 80s periode kan slet ik lade sig gøre. Derimod er The X-Factor virkelig et godt gennemtænkt rock album med mulighed for masser af fordybelse i musikken. Og så vokser pladen hver gang du lytter til den.

Jo tror du har ret Grenberg..ihvertfald har jeg hørt at Steve Harris blev skilt fra sin kone før de begyndte arbejdet på The X Factor...men det kan os være det kun er et rygte??
19-04-2004 19:09
James

Debat: 69 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

Eller hak heller på et skod band som slipknot....
19-04-2004 19:09
Grenberg

Debat: 355 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

Quote: Cynic
X-Factor er et rigtig godt album efter min mening. og at sammenligne det med maidens 80s periode kan slet ik lade sig gøre. Derimod er The X-Factor virkelig et godt gennemtænkt rock album med mulighed for masser af fordybelse i musikken. Og så vokser pladen hver gang du lytter til den. Jo tror du har ret Grenberg..ihvertfald har jeg hørt at Steve Harris blev skilt fra sin kone før de begyndte arbejdet på The X Factor...men det kan os være det kun er et rygte??


eller var det da Westham rykkede ned *gg*
19-04-2004 22:10
Fromm

Debat: 282 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 10-09-2001

Quote: Rasmus
Jeg kan kun undre mig gang på gang over at fans gider at sætte pladerne op imod hinanden. Jeg elsker Maiden,om det er Blaze,Bruce eller Paul så syntes jeg det lyder fedt og deres plader er forskellige og jeg kan ikke sige at der er en der er bedst for det kommer an på ens humør og jeg ved godt at de fleste syntes at alt med bruce er det bedste og at blaze var noget lort men jeg syntes faktisk også at X-factor er en kanon plade og var da også skuffet over at de valgte Blaze men efter et stykke tid syntes jeg faktisk at han gjorde det ok og et stort problem er at mange sammenligner ham med bruce og så er det jo klart at man ikke kan li ham men hvis man ser det fra Harris´s side så kan jeg godt forstå at han valgte en der lå langt fra Bruces´s stemme,for det havde været ret svært at finde en som ham. Lad nu alt det pjat ligge og lad os nyde musikken fra de største og hvis i vil hakke på nogen så gør det på metallica hahahahaha. "up the irons"


Er fuldstændig enig med hvad du siger her. Man kan ikke sammenligne Maiden's plader med hinanden, da de er så forskellige alt efter hvordan man har det osv. Jeg synes Blaze gjorde det godt i Maiden, og at det er en skam at størstedelen af "fansene" elsker at sammenligne ham med Bruce. Det han har lavet som solo, er også oppe og ringe i Maiden's klasse
19-04-2004 22:19
Aanum
Debat: 20 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 22-03-2004

jeg mener stadivæk ikke The X-factor står som det største maiden album, men jeg syntes bare at der er mange der rakker det ned uden grund... jeg har det meget sådan med det album, at det er en genialt metal album, men ikke det bedste fra Maidens side...
19-04-2004 22:48
Michael Carlsen

Debat: 86 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 14-10-2003

Quote: Aanum
Hvorfor er der så mange der ikke kan lide ”The X-factor?”, personligt syntes jeg det er en rigtig god skive, som Maiden har sent ud, jeg er helt vild med den dystre lyd og de mørke tekster. Og jeg syntes også at Blaze gør et godt job på den plade, det er efter min mening bedre end det han kunne på ”Virtual XI”. Det er som om at sangene passer bedre til Blaze på ”The X-Factor” end de gør på ”Virtual XI”. Er det kun mig det har det på den måde. Jeg mener også at ”The X-factor” er bedre end mange af de sidste Bruce albums, ”No Prayer” og ”Fear Of The Dark” som efter min mening halter meget. Mads Aanum


Vil give dig helt ret med hensyn til de nævnte albums: X-factor overgår dem! Jeg har før skrevet præcis det samme i en anden sammenhæng, hvor én påstod, at Maiden døde, da Bruce forlod dem...
X-factor er et dystert album med stemninger, som foreksempel The Number Of The Beast ikke havde (og her overgår den også dette album efter min mening), og melodierne er storslåede. Steve havde skilsmisseproblemer på tidspunktet, og det kom ud i form af de dystre sange.
Men hvad er der nu galt med Slipknot, James? Dem kan jeg sgu da godt li´!!!
Og det har ikke noget at gøre med at sætte dem op mod hinanden, men ligesom en filmserie (Lord Of The Rings eksempelvis) kan man ikke lade være med at sammenligne kvaliteten i forholdsvis sange, produktion og så videre...
20-04-2004 13:17
James

Debat: 69 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

Kan bare ikke forstå hvorfor man skal begynde at hakke på andre bands, bare fordi at der er uenighed om et maiden album i forhold til andre maiden albums... Efter som jeg har forstået det, så kan størstedelen af dem som er herinde godt lide Metallica på en eller anden måde, så derfor skrev jeg bare en kommentar til at man da heller skulle hakke på et skod band, det kunne lige så godt have været et andet band end slipknot, men nu var det bare lige det som faldt mig ind...

Sorry hvis jeg har sagt noget forkert, var slet ikke meningen at fornærme nogen.... Men må nu indrømme at jeg ikke troede der var nogen herinde som kunne lide slipknot, da det er helt det modsatte musik end maiden.
21-04-2004 09:17
Cynic
Debat: 465 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 13-04-2004

Hvem har hakket på andre bands i den her tråd udover dig James ?? tror du modsiger dig selv lidt. først siger du at du ikke kan forstå hvorfor man skal hakke på andre bands..selvom det var dig der kom med den ide at begynde at hakke på Slipknot

Jeg kan ik se hvor det med at hakke på andre bands overhovedet hænger sammen i den her tråd, vi diskutere The X Factor og hvorfor den er så undervurderet.
21-04-2004 11:09
James

Debat: 69 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

Quote: Jones
Kære mads! at XF skulle være bedre end NPFTD og FOTD er mig simpelthen umuligt at give dig ret i! Maiden (læs: Harris) insisterede SÅ hårdt på, at bailey var den perfekte afløser for Bruce, og det tror jeg 90% af alle fans er uenige med ham i. Okay, du hører tilsyneladende til de resterende 10 %, og det er helt iorden, men der er mange grunde til, at jeg personligt synes, at XF er en skodplade. 1) Sangeren stinker. BB passer ikke til maidens materiale. Slutprutfinale! 2) De er alt for mage sange der åbner "stille" for så at gå amok. Sandheden er, at de stille melodiske passager er lavet ti gange federe førhen (og senere: hør f.eks. NML på den nyeste) tænk på numre som Deja.Vu, Still Life, Murders in the Rogue Morgue osv. Problemet er tillige at sangene på Xf ikke engang sætter rigtig hårdt af...de er gumpetunge og uinspirerede. Sign of the Cross siger det meste hvis du spørger mig! 3) Den meget dystre stemning passede faktisk ikke særlig godt til maiden, og de gik da også tilbage til en lettere form på pladen VXI. Af gode ting jeg vil fremhæve ved XF pladen er, det faktum, at den holdt sammen på maiden i de år de var uden Bruce. Coveret er okay fedt, og Bailey/Gers nummeret Man on the Edge har noget af den kvalitet, der ellers kendetegner maiden.



Læs det....

Jeg siger heller ikke at der er blevet hakket på andre bands, men er det ikke bedre at hakke på et band som der SLET ikke er nogen der kan lide, i stedet for at hakke på et band, som jeg ved, at der er nogen herinde fra som kan lide???
21-04-2004 13:43
James

Debat: 69 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

hov!!! Det var ikke lige det du skulle læse, min fejl....

Quote: Rasmus
Jeg kan kun undre mig gang på gang over at fans gider at sætte pladerne op imod hinanden. Jeg elsker Maiden,om det er Blaze,Bruce eller Paul så syntes jeg det lyder fedt og deres plader er forskellige og jeg kan ikke sige at der er en der er bedst for det kommer an på ens humør og jeg ved godt at de fleste syntes at alt med bruce er det bedste og at blaze var noget lort men jeg syntes faktisk også at X-factor er en kanon plade og var da også skuffet over at de valgte Blaze men efter et stykke tid syntes jeg faktisk at han gjorde det ok og et stort problem er at mange sammenligner ham med bruce og så er det jo klart at man ikke kan li ham men hvis man ser det fra Harris´s side så kan jeg godt forstå at han valgte en der lå langt fra Bruces´s stemme,for det havde været ret svært at finde en som ham. Lad nu alt det pjat ligge og lad os nyde musikken fra de største og hvis i vil hakke på nogen så gør det på metallica hahahahaha. "up the irons"



Det var det jeg ville have dig til at læse
21-04-2004 13:45
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Here we go again...........

James, hvordan er det lige at du ved der SLET ikke er nogen herinde der kan li' Slipknot? (for det er der jo rent faktisk.....)

-Og ud over det, så er det sgu da ikke særligt svært at se ironien/humoren i at Rasmus skriver folk skal hakke på Metallica..... Jeg læser det altså absolut ikke som en OPFORDRING til at hakke på Metallica...... For fanden James, du trænger til at slappe lidt af, og lade være med at flyve i flint hver gang der er den mindste kritik af Metallica.......
21-04-2004 14:36
James

Debat: 69 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

Okay, for det første så kan jeg sagtens se ironien/humoren i det, og det jeg skrev var slet ikke meningen at det skulle forståes som om at jeg var ved at fare i flæsket på jer alle sammen igen..... Syntes sgu at det er ret så trist at alle mine indlæg bliver misforstået.....

Og som sagt så skrev jeg slipknot, men det var ikke lige ens betydning med at det skulle være dem som der skulle hakkes på, det kunne lige så godt være et andet band (som jeg også har skrevet længere oppe) Og Ole, jeg har jo på intet tidspunkt sagt at der SLET ikke var nogen som kunne lide slipknot.... Jeg sagde at jeg ikke troede, og jeg er sgu virkelig ked af hvis jeg har fornærmet nogen slipknot fans herinde....
21-04-2004 18:43
Casper Mortensen

Debat: 758 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 23-04-2002

Quote: James
Okay, for det første så kan jeg sagtens se ironien/humoren i det, og det jeg skrev var slet ikke meningen at det skulle forståes som om at jeg var ved at fare i flæsket på jer alle sammen igen..... Syntes sgu at det er ret så trist at alle mine indlæg bliver misforstået..... :( Og som sagt så skrev jeg slipknot, men det var ikke lige ens betydning med at det skulle være dem som der skulle hakkes på, det kunne lige så godt være et andet band (som jeg også har skrevet længere oppe) Og Ole, jeg har jo på intet tidspunkt sagt at der SLET ikke var nogen som kunne lide slipknot.... Jeg sagde at jeg ikke troede, og jeg er sgu virkelig ked af hvis jeg har fornærmet nogen slipknot fans herinde....



Hvorfor ville du overhovedet hakke ned på nogle band.

Jeg synes bare at man skal holde det i sig selv, for der er jo blandet musik smag, og ikke kun noget som minder lidt om hinanden.
Men du skal ikke tage det her personligt, men hold dine dårlige meninger for dig selv, altså, det er en side hvor man kan diskuterre iron maiden og ikke om andre bands og hvor man heller ikke hakker ned på dem, det kan du så gøre på heavymetal.dk, der kan du skrive så meget du vil om andre bands.
Det er sådan set bare den mening jeg har til alle der vil hakke ned på band.
21-04-2004 20:26
James

Debat: 69 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

Nu var det så sjovt nok ikke mig som startede med at sige noget om at hakke på andre bands, men lad det nu ligge....

Jeg smutter ind på heavymetal.dk og sviner andre bands til!!!!!!
21-04-2004 21:12
Fromm

Debat: 282 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 10-09-2001

Fromm melder sig under fanen til dem som ikke har noget imod slipknot, og endda hører noget af deres musik en gang imellem
21-04-2004 22:37
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Der er noget jeg gerne vil præciserere. Når jeg laver et udfald mod en af maidens plader vil jeg næppe alde det at "hakke ned". Dem som kender mig herfra ved, at jeg ikke tæller Xf som en god maidenplade. Jeg synes det ville være fedt, at kunne diskutere tingene, og jeg synes selv, at jeg har argumenteret for hvorfor jeg ikke bryder mig om XF. Hvis jeg nu kom med følgende statement: "Jeg synes Nickos trommer er bedre på BNW end på DOD!" Hvad siger I så?
22-04-2004 15:10
Michael Carlsen

Debat: 86 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 14-10-2003

Til James: jeg vil ikke lade det ligge, hvis du ikke kan indrømme dine ord! DU skrev først, at man hellere skulle hakke på et skodband som Slipknot, og DU skrev at ingen herinde kunne li´ dem...
Gå tilbage og læs dine egne tekster, inden du begynder at råbe op om at du bliver misforstået. Din største misforståelse består af dig selv.
PS: Jeg er både til Maiden, Slipknot, Manson, Black Sabbath og meget, meget mere af både gammelt og nyt, så lav en forbrugerstatistik næste gang, inden du skriver, hvad du TROR, du ved!
22-04-2004 16:40
Cynic
Debat: 465 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 13-04-2004

Hvad mener du Jones..sådan productions mæsigt eller rent musikalsk??
22-04-2004 17:34
James

Debat: 69 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

Jeg er godt klare over at jeg sagde man skulle hakke på slipknot, men som jeg har sagt flere gange nu, så kunne det ligeså godt have været et andet band. (ET band som INGEN kunne lide) Jeg skrev jo ikke slipknot for at fornærme nogen!!!

Har på intet tidspunkt sagt at der SLET ikke var nogen som kunne lide slipknot. (Jeg kan i hvert fald ikke finde det imellem mine indlæg)
23-04-2004 11:03
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Quote: Cynic
Hvad mener du Jones..sådan productions mæsigt eller rent musikalsk??


ja, jeg synes de har måtte vige pladsen lidt...men til gengæld er det tydeligere at høre tre guitarer. I det hele taget er produktionen af BNW en anelse lsyere i det end DOd og det kan jeg meget godt lide. Men DOD er en suveræn plade, det skal lige med
23-04-2004 12:07
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002



Quote: James
Læs det.... Jeg siger heller ikke at der er blevet hakket på andre bands, men er det ikke bedre at hakke på et band som der SLET ikke er nogen der kan lide, i stedet for at hakke på et band, som jeg ved, at der er nogen herinde fra som kan lide???



23-04-2004 12:59
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

eigh... øv..... man kan kun quote 1 gang i hvert indlæg
23-04-2004 13:00
James

Debat: 69 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

ok, nu forstår jeg.... Det jeg skrev der var jo ikke om slipknot... Det skrev jeg fordi at man kunne finde et andet band som der slet ikke var nogen som kunne lide.... F.eks. Westlife (kan ikke tro at der er nogen herinde som kan lide dem, men man kan jo aldrig værre sikker)
23-04-2004 14:30
Kristian

Debat: 325 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 26-02-2004

26-04-2004 22:17

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat