rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

www.ironmaiden.dk's fremtid

Skrevet af Indlæg
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

Jeg vil i denne post forfatte kort hvad jeg har i tankerne med www.ironmaiden.dk, samt hvilket indhold der kommer til at ligge.
Det skal står klart for alle, at www.ironmaiden.dk ikke skal ses som konkurrent til www.maidendenmark.dk da jeg selv i stor udstrækning bruger dette site. Sitet vil blive mere orienteret omkring samlere, og forskellige udgivelser, af den samme plade ( f.eks ), end decideret historie, da jeg i forvejen synes www.maidendenmark.dk dækker dette meget fint.

Indhold på www.ironmaiden.dk:

- Link til spændende auktioner ( ebay )
- Beskrivelse af udgivelser ( noget i stil med www.troopersounds.com ) hvor folk selv har mulighed for at maile information ind.
- Liste over min samling ( så har jeg den da et sted ), samt mulighed for at folk selv kan smide deres samling op ( dette er stadig ikke helt vedtaget, da pladsen er trang på sitet )
- Forum hvor folk kan handle og bytte, samt diskutere udgivelser, samt maidenrelateret materiale. ( Vil være meget interreseret i at indgå et samarbejde med www.maidendenmark.dk da dette vil samle de danske maidenfans mere.
- Andre forslag.

Det skal stadig siges, at jeg mangler en mand der er skarp i grafik til at lave bagrunden på siden. Er dette noget der har interesse må der gerne mailes til min email ( fromm@ironmaiden.dk ). Mht. folk der gerne vil være co-admins, vil jeg gerne vente med at tage stilling til dette, til efter sitet er oppe og køre, samt selv opsøge de folk jeg finder har potentiale. Det vil selvfølgelig hjælpe hvis folk sender meget materiale ind, da de så ligesågodt selv kan smide det op.

Med håb om kommentarer og forslag
/Fromm
18-02-2004 11:51
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

Held og lykke med projektet herfra

Og mht til et samarbejde med et Forum håber jeg da det kan løses. Det ville klart være optimalt med et stort forum, som man kom ind på uanset hvilken en af siderne man er på.
Kunne man måske forestille at det lå et helt trejde sted for sig selv? Jeg har ikke så meget forstand på den slags, men fx det officielle BB ligger jo på .org hvor selve hjemmesiden ligger på .com .....
Jeg ville i hvertfald synes det kunne være fedt med et samlet forum, jeg har mere end rigelig i det her, den off. BB og clonemetal som det er nu

18-02-2004 14:06
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

Jeg synes stadig, at vi Maiden-fans mangler et chatrum! Et forum er helt fint, men chatroom´et tillader os at skrive hurtigere til hinanden...
18-02-2004 14:16
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

Du ved hvad jeg mener Fromm. Vi er meget enige.
18-02-2004 22:38

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat