rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Synd for Metallica

Skrevet af Indlæg
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

Udover at jeg er fan af Maiden er jeg også helt vild med Metallica. Derfor besøgte jeg her for en lille uges tid siden den danske Metallicaside i den tro at det var nogenlunde det samme som her. Men jeg blev negativt overrasket blandt andet fordi jeg støtte på en der kaldte Iron Maiden for poprock. Men det var ikke kun det. Der var bare så mange ligegyldige ting i debatterne.
Det jeg vil med dette indlæg er dels at takke jer folk der sidder herinde for at holde det maidenrelateret og dels at sende mine dybeste forståelse til Ulrik og håbe på at de andre Metallicafans rundt omkring i verden ikke er sådan nogle store fuckhoveder.
Så lige et spørgsmål: Er det ikke meget atypisk for så store stjerner, som folkene i maiden jo er, at besøge lokale barer og sådan efter koncerter og hænge ud med fans? Jeg synes aldrig jeg har hørt om andre stjerner der er så down on earth. Eller hvad? Tror i det hænger sammen med at Iron Maiden er engelsk og ikke Amerikansk?
03-02-2004 14:31
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

hej jonathan det er rigtigt at maiden hænger ud her og der min kammerat mødte således nicko på cafe oscar i odense da de skulle spille på midtfyn 96 han havde blaze med. og en anden jeg kender så steve og dave på det gamle john bull også i odense de jammede med et eller andet blues band men tror du han fik autografer til mig NEJ men det gjorde ham der mødte nicko men han kendte ikke blaze så jeg måtte nøjes så jo jo de tør godt at bevæge sig ud men nu er vi maiden fans jo heller ikke en flok skrigende hjerneblødninger der ikke kan styre os
03-02-2004 16:13

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat