rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Gammel kærlighed ruster ikke -og pludselig!

Skrevet af Indlæg
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Hey alle!

Kender i det? Man har hørt et eller andet Maiden-nummer til hudløshed. Man hørt det 3 milliarder gange i mere end 30 år. Liveplade på liveplade, opsamling på opsamling. Kender hvert et break, hvert et riff, teksTEN...ALT!

Og så lige pludselig hører man det på en ny måde, eller genopdager det, og ser det som ingen før har set eller ser det som alle har talt om i årevis.

Jeg taler om de Maiden-numre, der pludselig fremstår som helt nyt land, selvom man har været der i årevis.

Skriv dem op her i tråden - og gerne hvorfor de pludselig er alt for fede,selvom man startede med at synes, de var for ligegyldige, for poppede, for lange, for synthede eller for meget...

25-03-2013 21:51
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Jeg starter selv....

Can I Play With Madness
jeg har altid kunnet høre det det gode pop-appeal i denne sang. jeg har egentlig også syntes, at Bruce var cool, når han groovede med stemmen midtvejs... men her den anden dag med ørebøfferne godt skruet på, og jeg hørte nummeret igen (et af de svageste numre på pladen, hvis i spørger mig) gav omkvædets smoothness pludselig mening for mig.

Det er totalt repeat-optaget (dvs langt fra en live-stil, som Maiden indspiller under i dag), omkvædet er indspilet til perfektion een gang og så er det bare kopieret ind og gentaget. Men fuck, det funker!

Giv den en revival!
25-03-2013 21:56

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat