rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Maiden England -hvad synes i?

Skrevet af Indlæg
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Jeg har fået set lidt af den nye dvd, og I skal ikke skånes for min mening om den...

Koncerten kender jeg til hudløshed. Jeg tror jeg har fået slidt min vhs-kopi op i sin tid. Det er fedt at have den på dvd nu. Jeg har ikke set de tre sidste numre, som ikke var med på vhs-udgaven. Endnu.

Jeg var selvfølgelig ret spændt på History pt 3. Med sølle 40 minutter kunne man have håbet på en bouillon-terning af historie omkring tiden med pladerne SiT og 7th Son.
Desværre skuffer materialet ret meget!

Der tilføjes intet nyt til os hard core fans. Overhovedet.
Ja, Bruce var smadret efter World Slavery tour. Ja, han ville genre have en masse Jethro Tull-agtigt materiale med på pladen efter Powerslave.
Han var tæt på at kvitte allerede dengang.
Maiden skriver deres ting, deres sange... the shit... uden den store refleksion. De kan bare det gylle.
Slut.

Steve Harris må være en af de allersværeste rockstjerner i verden at interviewe. Han tilføjer intet nyt til noget som helst. Jeg håber gang på gang at blive indviet i en eller anden frimureragtig hemmelighed omkring sangskrivning og overvejelse omkring artwork... men får nada!!! Og jeg tror faktik ikke der er det store at komme efter...
Manden er en klippe, som har en stålsat tro på eget materiale og talent, og han står op for ALT hvad Maiden måtte udgive, synge om eller prutte på.
Det kan man jo elske ham for...og det gør jeg... men i dokumentarsammenhæng bliver det mildest talt røvkedeligt.

Først til allersidst...spoiler alert! fortæller Adrian at han syntes de spillede sangene for hurtigt, og at han efterfølgende gik ud af bandet... og så slutter doku'en!

Hele dokumentaren er næsten ord for ord gengivet i denne måneds Metal Hammer.
Guys, det er for tyndt!

Næste gang, håber jeg vores helte når at se dokumentaren om Gasolin' (tjek den ud!), og bliver inspireret til at sætte sig sammen i samme rum og lade sig udspørge om setlister, fravalg af band tilvalg af band, kreative uenigheder og ligheder, sammenhold i en kommerciel musikbranche og hvad har vi... Se dét vil være interessant!
Her virker det alt for aftalt. Hver bandmedlem udtaler sig om ingenting på egen boldgade. Det er skide smooth, harmonisk og egentlig meget Maidensk, men også lidt ligegyldigt.
Det er langt fra den inspirerende nerve der var at finde på History pt. 1, (som ethvert upcoming rockband bør betragte som obligatorisk pensum!)

Jeg må indrømme, at 12 Wasted Years-filmen var et kært nostalgisk gensyn. Jeg fik den i fødselsdagsgave for 25 år siden på netop denne tid af året. Jeg kunne hver scene udenad.

Hvad synes i andre??

PS: Jeg undrer mig iøvrigt over det totale fravær af Clive Burr, som er på 12 Wasted Years. Var han bare pisse ligeglad med at deltage eller hvad?
25-03-2013 21:37
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Jeg er sgu ret enig med dig Jones, Jeg er glad for at have "Maiden England" som officiel DVD, men kvalitetsmæssigt synes jeg ikke der er den store forskel på de bootlegs jeg har, så der er jeg lidt skuffet. men jeg er super glad for ekstra numrene. Og ja, dokumentar delen er der heller ikke kogt meget suppe på. Dette afsnit skal afdække Maidens heydays, men vi får en sølle 40 min. let overfladisk gennemgang i et tempo som Adrian sikkert også vil beklage sig over. Det har naturligvis sin charme at Maiden bare er Maiden og de er bare skide lige glade med hvad folk synes, men som fan er der bare nogle ting man godt kunne tænke sig at komme lidt mere i dybden med. F.eks. de demoer som Adrian optog på en 4-spors båndoptager som udkast til numre der skulle bruges på SIT. Kæft! De havde da været guld værd at have med (hvis de eksisterer) Og så naturligvis alle de store spørgsmål som du er inde på, Jones. Men så længe Maiden stadig er en aktiv "virksomhed" og gutterne stadig skal se hinanden i øjnene, så bliver det ved de overfladiske anekdoter. Måske når de er gamle og pensionerede og hader alle, bliver der lukket lidt mere op for tingene.
25-03-2013 22:55
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Tror nu ikke vi får alt guldet frem før Mr Harris stiller træskoene - det meste ligge i hans gemmer.

Jeg savner også mere fra udvælgelsen af pladecovers til bruces scene tøj , der er jo masse af sjove ting man kan bringe med på sådan DVD.

Men det er jo en stor foretning nu og der er sikkert en masse penge mænd der sørger for at der er stof til mange udgivelser efter denne ?.

Men fuck det....Vi har bandet stadig og en ny tour ligger og venter , så alt det der DVD pjat kan sku vente.....Maiden er et LIVE band og om få uger står vi igen oppe foran og ser dem og så er alt glemt omkring den DVD
25-03-2013 23:11
Simon

Administrator
Debat: 3437 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 17-08-2001

Jeg har kun haft tid til at se History, part III her til aften, og jeg er godt nok meget skuffet... Øv bøv
26-03-2013 00:15
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003


Haha, tjek lige denne gamle diskussion på vores forum. Der bliver spekuleret i øst og vest! Og nogle gange rammer vi plet.... Andre gange ....not so Much!

Gammel tråd om denne dvd
26-03-2013 09:43

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat