rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

MTV=Music To Vimps

Skrevet af Indlæg
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

I mine vilde fantasier ser jeg en dag verden uden MTV og alle de andre shit-kanaler og medieslyngler, der kun interesser sig for highscores og andet døgnfluemøj!
Hvis et superband som Maiden ikke bliver spillet på grund af deres fanskare - som i følge MTV er de ældre og ikke deres målgruppe - nægter jeg at se den lortekanal nogensinde igen.
Men mine spørgsmål er: Må man ikke have ældre fans, og hvor gammel er for gammel til MTV?
Jeg er 28 og startede som Maiden-fan, da jeg var 13, men skal jeg automatisk skifte over til Ole Erling, når jeg passerer MTV´s aldersgrænse?
Korn (som mange af jer sikkert betegner som et kommercielt band, og som jeg er vild med) har lavet et nummer på deres nye CD med titlen Ya´ll Want A Single, hvori de synger dette og så "Fuck That!!!".
Deres nyeste video er også rigtig voldsom (og direkte dårlig som seværdig MTV-video), og jeg tror - og håber - at de også sætter sig op mod MTV og deres lortemeninger!
Den gang, da jeg kunne se kanalen, sendte de Headbanger´s Ball, som styrede for vildt, og Vanessa Warwick var ret cool, men det holdt de op med og sendte i stedet et shitprogram med selv Prodigy i.
Jeg skal ikke sige dårlige ting om andre bands, men Prodigy hører ikke lige til i et program for Metal...
Hvis MTV fortsætter deres lort, får de et brev for mig - om det gør nogen forskel, er jeg ligeglad med, for de skal bare vide, at man ikke bare kan lukke en stor gruppe ud af musikverdenen, fordi de ikke følger deres målgrupper.

Så fik jeg luft!
14-01-2004 13:07
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

Det var da godt… men jeg betragter ganske rigtigt Korn som et kommercielt band. Bryder mig egentlig ikke om dem. Men smag og behag. Der skal være plads til alle. undtaget pop og techno fans!!
14-01-2004 13:14
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

Men hvad er kommerciel for dig, Ulrick? Er det, hvis en CD sælger godt, eller er det, hvis numrene er nemme at synge med på og lyttervenlige?
Så er Iron Maiden også kommercielle: albummet The Number Of The Beast og singlen Bring Your Daughter... To The Slaughter røg ind på en førsteplads, da de udkom.
En stor del af Maidens sange er også nemme at synge med på, og selv min kone, som bestemt ikke kan lide Maiden, får tit deres sange i hovedet.
Så hvad er kommercielt, og er det så dårligt...?
14-01-2004 13:32
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

PS: jeg har lige set din top10-liste, og Guns N´Roses og Metallica hører vist også ind under de kommercielle...
Ellers ser din liste jo helt fin ud!
(og jeg kan også lide Guns N´Roses)
14-01-2004 13:36
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

Kommercielt er jo svært at definere, netop pga. af så snart man sælger godt, og meget fremme i medierne, så er det for så vidt kommercielt. Eller rettere fra det tidspunkt man går fra amatør og skal leve af lortet, så bliver man jo kommerciel. Men min definition af kommerciel er at det meste på MTV, som egentlig var målet for din vrede, er begyndt at vise meget møg. Deribland Cribs, behind the et eller andet osv. Meget af skidtet på kanalen handler ikke om musik som det gjorde i de gode gamle dage. (headbangers Ball osv.) Det er selvfølgelig synd for bands som Korn, som jeg føler er hoppet på den bølge. (ligesom Metallica) Men defor kan de jo gdt lave godt musik. Ikke fordi jeg har noget imod at bands er kommercielle. for min skyld ingen alarm. Og dog… for når de unge i dag får nys om sådanne bands der er unge hippe og har en single ude, så er det straks det fedeste i verden. Folk er sgu så dobbel-moralske i dag.

Det ene øjeblik er det det ene band, det næste øjeblik noget andet. De unge har i dag svært ved at træffe et valg. Et selvstændigt valg. Dagsordenen bliver sat af bla MTV og pladeselskaberne, der skaber en kæmpe hype omkring artisten. Enten går det godt (Britney Spears, der jo stadig har succes) eller også går det skidt (Tatu, der netop er gået i opløsning)

konklusion. Som sådan har jeg ikke noget mod Korn og/eller kommercielle bands. Jeg føler bare at Korn er endt i denne MTV-skabte metal-bølge. Om det så er ufrivlligt eller ej, det ved jeg ikke nok om bandet til at kunne sige.
14-01-2004 14:22
Maiden Denmark
Debat: 4923 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-01-2000

HE HE , jeg sendte en sur mail til MTV et par dage efter Maiden koncerten i Valby.

Har dog aldrig fået svar..............Ikke fordi jeg regnede med at få et

Så sagt med Eddie MTV
14-01-2004 15:46

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat