rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Faust i Skindergade takker af for nu.

Skrevet af Indlæg
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Eftersom vi her fra MaidenDenmark har haft flere succesfulde arrangementer på Club Faust, synes jeg det er på sin plads at I herinde også får den officielle udmelding.

Citat:
Kære Faust venner, gæster og supportere!

Faust i Skindergade er lukket med øjeblikkelig virkning.

Som mange ved har der gennem det sidste halve års tid været en masse bøvl, bureaukrati og problemer med ejendomsselskabet, Center for Miljø & Teknik, den tidligere ejer m.m.
Det være sig ting som vand der konstant siver ind alle vegne, ejendomsselskabets sløvsind, naboklager over støj med dertilhørende totalt forbud mod livemusik af nogen art, chikane fra den tidligere ejer, o.s.v. Det er en lang, lang historie som vi ikke vil trætte folk mere end højst nødvendigt med, da der er mange detaljer i. Historien er folk velkomne til at få over en bajer i byen ved en anden lejlighed

Faktum er at vi har kæmpet med alt dette for længe nu, og rent ud sagt ønsker vi ikke at bruge mere tid på så meget besvær og bureakrati, når økonomien ikke ligefrem har været noget at råbe hurra for. Tværtimod. Og når vi ikke engang kan afholde live koncerter mere, er det begrænset hvor stor en entusiasme man kan bibeholde. Vi kunne godt have flyttet til et nyt sted, men ærlig talt er det vist på tide at lukke dette kapitel for nu, da vi trænger til et pusterum og ikke mindst noget kærkommen fritid. Hermed ikke sagt at det aldrig vil ske igen, men lige nu trænger alle til at få sig noget af en pause, hvis ikke de skal blive helt nedslidte. Og at skulle til at bruge en masse penge på et nyt sted, står heller ikke just nr. 1 på vores ønskeseddel

Vi er dog stadig stolte over at have holdt Faust kørende i snart 4 år, selvom det har kostet sindsygt meget tid, besvær, tårer og ikke mindst penge. En klub af sådan en nichepræget art havde fra starten måske ikke de bedste odds, men vi er glade for at have holdt os i live i snart 4 år med en masse fantastiske fester og arrangementer. Og ikke mindst en masse dejlige og rare gæster som uden tvivl har holdt humøret oppe hos os når det så allermest sort ud.

Vi ville rigtigt gerne have holdt et brag af en afslutningsfest i løbet af april, men tingene er spidset så meget til at vi har besluttet at rykke ud med det samme. Det betyder desværre at vi har måtte rydde kalenderen helt, og arrangementer som Bad Wiring og D'Amour & Divine Do Faust er derfor også aflyst.

Folkene bag Faust vil dog naturligvis stadig blive ved med at arrangere fester, koncerter og events. Nogle af dem har jo stået bag The Black Cat, og netop The Black Cat vil komme i større omdrejninger igen, hvilket man også kunne se til den fantastiske 11 års fødselsdagsfest for nogle uger siden. Men derudover vil Club Faust også holde events her og der på andre locations i København. Hjemmesiden vil stadig være aktiv, så det er bare at holde øje med kommende arrangementer.

Fornyelse er aldrig en dårlig ting, så hvem ved - måske har dette også en masse positive vinkler. Nogle ting er ikke ment til at vare evigt, og ærligt talt havde vi aldrig forestillet os at Faust skulle holde 10 eller 20 års fødselsdag Det er naturligvis en smule vemodigt for os, men samtidig også lidt af en lettelse.

Vi vil gerne takke alle gæster, DJ's, supportere, clubs, folk der har afholdt arrangementer hos os og ikke mindst vores søde personale!

TAK FOR NÆSTEN 4 SINDSYGE, MEN UFORGLEMMELIGE ÅR!

Rock on!

FAUST



Tak til alle herinde der har været med til at gi' den gas til nogle fantastiske Conventions på Faust. Og en personlig tak herfra til alle der har knoklet for at forsøge at holde stedet kørende.
22-03-2011 10:57
Simon

Administrator
Debat: 3437 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 17-08-2001

øv
22-03-2011 11:19
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

RIP FAUST
22-03-2011 21:09
Moonchild666

Debat: 803 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 10-06-2003

Ja, det sucks satme. Det var sgu et fedt sted!
23-03-2011 01:58

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat