rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Iron Maiden in-the-round ?

Skrevet af Indlæg
Goofy

Debat: 343 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-12-2010

Jeg skal se Metallica i Forum næste år. Som bekendt er deres nye show baseret på en "in-the-round" sceneproduktion. Altså scenen står midt i salen.

Jeg har aldrig oplevet en koncert på den måde.

Har I andre det ? Hvis ja, hvordan synes I det fungerer ? Og kunne I forestille jer Maiden optræde på den måde ?
25-11-2008 22:57
2MinutesToMidnight
Debat: 905 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 12-05-2007

det har både fordele og ulemper.

tvivler på vi vil se maiden gøre den slags. Maiden har det med at bygge deres scener op på samme måde hver tour, så tror ikke de kunne finde på at lave så store ændringer. desuden ville det måske ikke kunne virke så godt med en stor eddie og da slet ikke med backdrops
25-11-2008 23:40
moonchild90

Debat: 2062 indlæg
Fortolkeren: 15 indlæg
Medlem siden: 30-11-2010

Quote: Goofy
Jeg skal se Metallica i Forum næste år. Som bekendt er deres nye show baseret på en "in-the-round" sceneproduktion. Altså scenen står midt i salen. Jeg har aldrig oplevet en koncert på den måde. Har I andre det ? Hvis ja, hvordan synes I det fungerer ? Og kunne I forestille jer Maiden optræde på den måde ?

Hvis du ser DVD´en med metallica "cunning stunts" vil du se hvilken effekt opbygning af en scene på den måde... noget andet er så en eller anden idiot ødelægger koncerten i nummeret enter sandman, så lysmaster og det hele ryger ned.. Jeg tror kun det er metallica der kan lave den sceneopsætning, fordi når man står på den måde ser man ikke alle bandmedlemmerne samtidig, og det er blandt andet en meget vigtigt image for iron maiden, det med de godt kan li at stå frem på scenen, med 3 guitarister og 1 bassist, hvor de står helt ens.. Men det kan anbefales du køber den dvd hvis du vil have en forsmag på hvordan det kommer til at blive. Jeg blev selv meget forskrækket over den måde koncerten faktisk går galt på, hvor en mand svinger sig i nogen kabler, og el ryger, og der går ild i en osv... Ved ikke m det er ægte eller planlagt..

link til hvis denne koncert skulle have interesse, så er her en lille forsmag på det:

http://www.youtube.com/watch?v=iAwcOsvAMyA
26-11-2008 00:25
26-11-2008 00:26
Bassmaniac

Debat: 333 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 15-10-2006

Quote: moonchild90
Hvis du ser DVD´en med metallica "cunning stunts" vil du se hvilken effekt opbygning af en scene på den måde... noget andet er så en eller anden idiot ødelægger koncerten i nummeret enter sandman, så lysmaster og det hele ryger ned.. Jeg tror kun det er metallica der kan lave den sceneopsætning, fordi når man står på den måde ser man ikke alle bandmedlemmerne samtidig, og det er blandt andet en meget vigtigt image for iron maiden, det med de godt kan li at stå frem på scenen, med 3 guitarister og 1 bassist, hvor de står helt ens.. Men det kan anbefales du køber den dvd hvis du vil have en forsmag på hvordan det kommer til at blive. Jeg blev selv meget forskrækket over den måde koncerten faktisk går galt på, hvor en mand svinger sig i nogen kabler, og el ryger, og der går ild i en osv... Ved ikke m det er ægte eller planlagt.. link til hvis denne koncert skulle have interesse, så er her en lille forsmag på det: http://www.youtube.com/watch?v=iAwcOsvAMyA



Ja...det er så sjovt at det samme skete til samtlige deres koncerter på den tour.....Stuntet er en del af sjovet....dare I say "Klaphat"!

PS. Def Leppard har lavet en lignende koncert, med en firkantet scene på deres Video "Historia"....og der er helt sikkert flere eksempler, så der er nok ikke KUN Metallica der kan finde på den slags.

...og så blev det oprindelige indlæg redigeret....men der blev altså hentydet til at det var et uheld og Metallica nok var de eneste der kunne finde på at lave en scene i midten af salen!
26-11-2008 00:47
26-11-2008 00:57

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat