rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Aftermath & Judgement potentiale

Skrevet af Indlæg
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

2 Blaze numre synes jeg virkelig har masser af potentiale... Hvis bare det var en bedre sanger. Derfor kom jeg på den tanke. Når de nu fandt på at genskabe Prowler & Charlotte the Harlot. Ville det faktisk være en go' idé at genskabe The Aftermath & Judgement of Heaven.
Det synd at de to numre bliver mast under et læs af mindre go' produktion, mangel af finpudsning & Bruce til at synge dem.

Hva'do'you'think?
06-09-2008 20:30
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Dårlig idé...

Det var også en rigtig dårlig idé at genindspille de gamle DiAnno numre i '88.

Genindspilninger skal man generelt holde sig fra!
06-09-2008 21:01
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Quote: Ole Foget
Dårlig idé... Det var også en rigtig dårlig idé at genindspille de gamle DiAnno numre i '88. Genindspilninger skal man generelt holde sig fra!



Kunne ikke være mere enig. Jeg hader genindspilninger. Har hørt de der DiAnno-sanges genindspilninger, og de giver nærmest kvalme, det virker respektløst overfor DiAnno (og de lyder heller ikke bedre end originalerne), og derfor synes jeg heller ikke, de skal gøre det imod Blaze. Desuden tror jeg ikke på, at Bruce kan synge dem bedre, og jeg synes heller ikke produktionen på the X-Factor på nogen måde er dårlig.

Jeg synes det er helt fint, at de spiller dem live, men genindspilning gider jeg ikke have.
06-09-2008 21:23
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Personligt har jeg det sådan at jeg synes der er en del fede genindspilninger/covers af diverse sange som faktisk er ekstremt gode og til tider bedre end originalerne.

Quote: Ole Foget
Dårlig idé... Det var også en rigtig dårlig idé at genindspille de gamle DiAnno numre i '88. Genindspilninger skal man generelt holde sig fra!



Det er jeg meget enig i, jeg elsker "Iron Maiden" pladen og jeg synes at Di'Annos stemme er genial på den plade
07-09-2008 00:29
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Quote: Ole Foget
Dårlig idé... Det var også en rigtig dårlig idé at genindspille de gamle DiAnno numre i '88. Genindspilninger skal man generelt holde sig fra!

Ja måske men nu er det her jo også en bedre grund til at gøre det. Jeg bryder mig ikk særlig om Blaze's måde at synge på.
08-09-2008 08:38
Abra
Debat: 857 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 28-06-2006

Hvorfor er det en bedre grund??? Der er sikkert også nogen der ikke bryder sig om DiAnnos måde at synge på...
08-09-2008 19:08
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Jeg bryder mig meget lidt om de 2 albums med Blaze, og jeg er glad for at DiAnno blev skiftet ud med Bruce, selvom DiAnno passer godt til de 2 første albums, men jeg mener, at man skal holde sig fra genindspilninger.
Jeg synes klart bedre om diverse numre, fra DiAnno- og Blazetiden, når de bliver sunget live af Bruce, Men det gælder også de numre, som Bruce har sunget originalt. Måske fordi de bliver spillet hurtigere live.
Men det ville efter min mening være en stor fejl at genindspille DiAnno- og Blazenumrerne. Man må vel regne med, at Maiden har valgt den lyd, som var bedst for dem på det givne tidspunkt.
08-09-2008 20:38
08-09-2008 20:43
Nitram

Debat: 298 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 14-03-2002

Det har jo også sin charme at erkende, hvor man var på et givet tidspunkt! Når man genindspiller et gammelt nummer signalerer det - efter min overbevisning - at man ikke har nogle nye idéer...

Som Jeppebn skriver må man regne med, at Maiden (og andre bands) har valgt den lyd, der var bedst på det givne tidspunkt og under de givne omstændigheder! Det er fedt Maiden ikke begynder at pille ved numrene fra den såkaldte "sorte periode"! Det viser de er fuld af idéer og stadigvæk har en masse at byde på!!

- Efter min mening spillede Megadeth fx fallit da de pludselig skulle ændre "A Tout Le Monde"
17-09-2008 13:27
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Hvorfor siger alle det. Man kan sagtens have massere af idéer selvom man genindspiller få sange. Jeg vil sige det er kreativt. Disturbed har lavet en del covers, men fandme om ikk de har massere af goe idéer. Jeg ser bare. Hvorfor skal en go sang som Judgement of Heaven ødelægges af skæv produktion og en der synger falsk mere end 9 gange.
17-09-2008 16:21
2MinutesToMidnight
Debat: 905 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 12-05-2007

dårlig ide. blaze synger dem godt og tvivler på bruce kan udfylde hans sko. desuden syntes jeg genindspilninger er en dårlig ide
17-09-2008 23:45
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Genindspilninger behøver ikke være dårlige. Et godt eksempel er da Suicidal tendencies genindspilede deres debut (det er så over gode 10 år siden...) og slap godt fra det.

Prowler og CTH anno 88 var bop-bop...je kunne godt lide dem dengang, men i har det lidt anderledes i dag.

Det kan være du 2MinuteToMidnight vil få det anderledes på samme måde en dag, At påstå at Bruce på noget somhelst tidspunkt ikke ville kunne fylde Blazes sko ud -på noget punkt!- det tilskriver jeg ungdommeligt tossesind, gamle jas.


18-09-2008 23:28
2MinutesToMidnight
Debat: 905 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 12-05-2007

Quote: Jones
Genindspilninger behøver ikke være dårlige. Et godt eksempel er da Suicidal tendencies genindspilede deres debut (det er så over gode 10 år siden...) og slap godt fra det. Prowler og CTH anno 88 var bop-bop...je kunne godt lide dem dengang, men i har det lidt anderledes i dag. Det kan være du 2MinuteToMidnight vil få det anderledes på samme måde en dag, At påstå at Bruce på noget somhelst tidspunkt ikke ville kunne fylde Blazes sko ud -på noget punkt!- det tilskriver jeg ungdommeligt tossesind, gamle jas. ;)



du er vist det eneste "gamle jas" her

IMO er bruce ikke lige så god som blaze, på de X og XI sange man har hørt ham synge. men syntes blaze er bedre end bruce på sange som ATSS
18-09-2008 23:39
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

For at udpege et punkt blaze synger falsk på alle gange "Waiting for meeee(falsk)eee Yeah Yeah-(ikke nok power)"

Bruce har sang register i topklasse og jeg har på ingen af cd'erne at han synger falsk.. Han er utvivlsomt en af verdens top 5 bedste sangere sammen med Ian Gillan, M. Shadows og andre. (Og det siger jeg ikk bare fordi jeg er fan af Maiden) Han er en teknisk skide dygtig sanger.
19-09-2008 14:17
Ballaaan

Debat: 1736 indlæg
Fortolkeren: 14 indlæg
Medlem siden: 18-01-2007

19-09-2008 17:26
Adrian Smith

Debat: 558 indlæg
Fortolkeren: 8 indlæg
Medlem siden: 14-01-2005


Han synger ikke falsk der hvor du nævner det, eller på nogen af de to plader, at han så synger forfærdeligt nogen steder er noget andet.
19-09-2008 23:11
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

-->2MinutesToMidnight:

Jeg vil lige samle op på de Blaze-numre, jeg har hørt Bruce synge: det drejer sig om: Man on the Edge, Clansman, Sign of the Cross, Futureal, Lord of The Flies... har jeg glemt nogle?

Sign of the Cross fraset, så er den håndfuld numre absolut nogle af de bedste numre Maiden skrev i Blaze-tiden.
jeg må tilstå at jeg ikke synes et eneste af dem er bedre med Blaze på mikrofon. Ikke eet!
Hvis du nogensinde har hørt liveoptagelsen fra Roskilde 2000, håber jeg du vil falde i svime over den måde Bruce synger introen til SOTC på. Han får simpelthen give den del af sangen den vitalitet, som den ellers ret beset mangler!
-And that goes for the rest. Clansman gik fra at være et over-middel Maiden nummer til med Bruce at blive et endda temmelig fedt nummer, der var med flere gange i settet indtil No More Lies fik den møvet væk. Og her tror jeg faktisk bedst jeg kan lide Clansman...

Men okay, det er det evige spørgsmål om smag og behag.... jeg må blot vende mig i min grav over, at du synes ATSS gøres bedre af Blaze. Jeg synes personligt det lyder virkelig virkelig ynkeligt. Hans stemme har slet ikke den spændvidde og dybde som Bruces har.
Når det er sagt, så er jeg åben for at høre om hvorfor du synes Blaze har en federe stemme eller Bruces ditto er dårligere. Er han for teatralsk eller... hvad? Fyr løs. Den gamle jas kan tage det.
19-09-2008 23:52
2MinutesToMidnight
Debat: 905 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 12-05-2007

som du selv siger så er det et spørgsmål om smag og behag. syntes bare blaze' stemme passer bedst til de sange
20-09-2008 16:09
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Quote: 2MinutesToMidnight
som du selv siger så er det et spørgsmål om smag og behag. syntes bare blaze' stemme passer bedst til de sange :)



Fuldstændig enig. Synes hans mørke stemme passer perfekt til et mørkt album som The X Factor og også til sangene på Virtual XI. Når Blaze synger, så synger han med følelserne, mens Bruce synger mere med teknikken, alt efter hvilket humør jeg er i, foretrækker jeg den ene frem for den anden. Men jeg vil til enhver tid foretrække at høre en Maiden sang med den forsanger, som den var skrevet til, fremfor en anden sanger.

Jeg synes ikke Bruce synger sangene fra Virtual XI og The X Factor specielt godt. Når Bruce synger The Clansman synes jeg den taber energi og følelse. Når Blaze synger Bruce sange, så bliver det lidt for falskt og underligt for min smag.

Jeg indrømmer dog, at Bruce synger The Sign of the Cross udmærket og Blaze gør det godt på Afraid to Shoot Strangers og Heaven can Wait.
20-09-2008 16:52
20-09-2008 16:53
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Bruce er uden diskussion den bedste forsanger Maiden har haft!
Uanset hvilket nummer jeg har hørt ham synge, så gør han det bedre end nogen af de andre. Så kan man så diskutere, om Paul eller Blaze passede bedst til deres respektive albums.
Maiden var fuldstændig tabt for mig, da Bruce holdt pause. Blaze kunne slet ikke levere den samme energi og nerve som Bruce.
Det er jo, som der er blevet skrevet, et spørgsmål om smag(heldigvis). Men at påstå, at Blaze eller Paul kan matche Bruce sangteknisk er noget sludder
20-09-2008 22:21
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Quote: Jones
-->2MinutesToMidnight: Jeg vil lige samle op på de Blaze-numre, jeg har hørt Bruce synge: det drejer sig om: Man on the Edge, Clansman, Sign of the Cross, Futureal, Lord of The Flies... har jeg glemt nogle? Sign of the Cross fraset, så er den håndfuld numre absolut nogle af de bedste numre Maiden skrev i Blaze-tiden. jeg må tilstå at jeg ikke synes et eneste af dem er bedre med Blaze på mikrofon. Ikke eet! Hvis du nogensinde har hørt liveoptagelsen fra Roskilde 2000, håber jeg du vil falde i svime over den måde Bruce synger introen til SOTC på. Han får simpelthen give den del af sangen den vitalitet, som den ellers ret beset mangler! -And that goes for the rest. Clansman gik fra at være et over-middel Maiden nummer til med Bruce at blive et endda temmelig fedt nummer, der var med flere gange i settet indtil No More Lies fik den møvet væk. Og her tror jeg faktisk bedst jeg kan lide Clansman... Men okay, det er det evige spørgsmål om smag og behag.... jeg må blot vende mig i min grav over, at du synes ATSS gøres bedre af Blaze. Jeg synes personligt det lyder virkelig virkelig ynkeligt. Hans stemme har slet ikke den spændvidde og dybde som Bruces har. Når det er sagt, så er jeg åben for at høre om hvorfor du synes Blaze har en federe stemme eller Bruces ditto er dårligere. Er han for teatralsk eller... hvad? Fyr løs. Den gamle jas kan tage det.

Fedt skrevet. Sign of the Cross på Rock in Rio er også rigtig flot fremført af Bruce.

Synes virkelig Bruce synger ATSS perfekt med en lidt nostalgisk dog mystisk tone. Og der hvor titlen kommer i spil er der en meget vel-gennemført dubing, og en helt fantastisk dybte i tonen.
22-09-2008 08:46

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat