rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Maidendenmark - debat eller pjat?

Skrevet af Indlæg
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Nu vil jeg forsøge at starte en debat på dette engang så fantastiske forum: Jeg synes efterhånden at denne side er ved at drukne i ligegyldige tråde og indlæg. Jeg kan efterhånden ikke overskue de mange indlæg som hurtigt bliver bombarderet med en masse "geniale" svar som: "alt for nice", "orv hvor sygt", "helt sikkert" eller bare

Jeg mister ganske enkelt lysten til at finde hoved og hale i de oprindelige indlæg og man får fornemmelsen af at visse brugere bevidst forsøger at påvirke deres antal af indlæg med ligegyldige kommentarer. Er der så endelig et fornuftigt indlæg bliver fokus hurtigt rettet mod et andet emne og spamet til med føromtalte "geniale" kommentarer. Ballaan; når man kigger en tråd igennem står du næsten for hvert andet indlæg i dem allesammen, og ikke på et eneste tidspunkt har du bidraget med noget informativt, interessant eller bare underholdende. Du virker som en fin fyr, så tag det ikke personligt. Kunne man forestille sig at de kære admins strammede tøjlerne eller på en eller anden måde ryddede op så alle havde lyst til at være her? Jeg ved at flere herinde deler min holdning......Det kunne være fedt hvis Maidendenmark igen blev hvad det engang var!
11-08-2008 07:16
Ballaaan

Debat: 1736 indlæg
Fortolkeren: 14 indlæg
Medlem siden: 18-01-2007

Quote: Great Dane
Nu vil jeg forsøge at starte en debat på dette engang så fantastiske forum: Jeg synes efterhånden at denne side er ved at drukne i ligegyldige tråde og indlæg. Jeg kan efterhånden ikke overskue de mange indlæg som hurtigt bliver bombarderet med en masse "geniale" svar som: "alt for nice", "orv hvor sygt", "helt sikkert" eller bare ;) .|.. :mad: :( Jeg mister ganske enkelt lysten til at finde hoved og hale i de oprindelige indlæg og man får fornemmelsen af at visse brugere bevidst forsøger at påvirke deres antal af indlæg med ligegyldige kommentarer. Er der så endelig et fornuftigt indlæg bliver fokus hurtigt rettet mod et andet emne og spamet til med føromtalte "geniale" kommentarer. Ballaan; når man kigger en tråd igennem står du næsten for hvert andet indlæg i dem allesammen, og ikke på et eneste tidspunkt har du bidraget med noget informativt, interessant eller bare underholdende. Du virker som en fin fyr, så tag det ikke personligt. Kunne man forestille sig at de kære admins strammede tøjlerne eller på en eller anden måde ryddede op så alle havde lyst til at være her? Jeg ved at flere herinde deler min holdning......Det kunne være fedt hvis Maidendenmark igen blev hvad det engang var!


Jeg ved udemærket jeg bære min del af skylden, og skal nok forsøge GD at forbedre mig, og helt fint med et wake-up call.. Men, ikke fordi jeg tager det personligt, sige at jeg altså overhovedet ikke er den eneste, og har da bidraget med guldkorn engang imellem... Men du har ret GD, det er træls at skulle gennemgå 40 indlæg af en oprettet tråd fra dagen før, hvor 35 så er "ligegyldige" kommentare..
Men bare rolig, nu hvor jeg skal begynde min Gymnasie tid fra idag og tage fodbolden del mere seriøst, er tiden til MD mere begrænset end nogensinde, og til at påvirke ens antal indlæg, så er det fra min side ligegyldigt, mine ligegyldige indlæg kommer oftes for at komplimentere eller prøve at få gjort opmærksomt på et eller andet...

EDIT: Kunne sådanne ting evt. løses ved at oprette et chatforum, hvorpå man så istedet ville poste ligegyldige kommentare, eller som på PCMGeeks.dk hvor der i højreside er en lille "blok", http://pcmgeeks.dk/news.php, som hedder PCMGeeks chatten..
11-08-2008 09:31
11-08-2008 09:36
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Vi har haft den her 1000 gange før. Hvis man vil chatte, så må man bruge MSN eller lign. Maiden Denmark er ikke en chat-side, der findes et hav af andre muligheder for den slags... Maiden Denmark er IKKE stedet for ligegyldige kommentarer, og der vil ikke blive oprettet et sted hvor folk kan komme af med den slags.

Vi har fået mange nye unge brugere på de seneste, og dermed har tonen og indholdet af debatten også ændret sig. Det er svært at finde balancen, for vi er selvfølgelig rigtig glade for nye medlemmer og frisk blod, men det kan ofte være rigtig belastende at skulle se de samme indlæg igen og igen, især dem helt uden indhold, som GD nævner.
På den anden side, vil vi nødig fremstå som en lille flok indspiste gamle røvhuller, som kun tilllader folk herinde, hvis de ved hvilken farve Nicko's Jaguar har.

Jeg vil endnu engang bare opfordre alle, til at læse deres indlæg igennem en ekstra gang inden de poster, og overveje, om det er et indlæg de selv ville bruge tid på at læse, og finde interessant.

Når det er sagt, så sletter vi faktisk temmelig mange tråde og indlæg allerede, så det er ikke fordi vi bare ser pasivt til. Det er muligt det har været lidt sløjt med modereringen på det sidste, men vi har jo været på tour
11-08-2008 09:55
Jens Dahlgaard

Debat: 451 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 28-08-2001

GD og Ole Foget jeg er naturligvis meget enig med jer. Jeg har været med faktisk (tror jeg) fra starten. Har også selv været en del af admin engang. Jeg må dog lige tilføje, at jeg, som jeg også tidligere har nævnt, godt kunne tænke mig at debatere alt muligt omkring Metal med andre Maidens fan, da vi på en eller anden måde har samme udgangspunkt. Jeg har tidligere forslået, at man kunne lave 2 debatrum: et til Maiden og et til andet Metal osv. Jeg har fået nej en gang tidligere, så det bliver nok ikke ;o) men det er stadig mit forslag..... ;o)
11-08-2008 13:51
Mads Yde Søndergaard

Debat: 1457 indlæg
Fortolkeren: 23 indlæg
Medlem siden: 12-06-2005

Jeg kan sagtens følge dig Great Dane. Jeg har tænkt det samme en del gange, "band navn spil" hvad har det med Maiden at gøre fx? (i min forundring over det, har jeg endda selv deltaget ganske få gange i den "debat". Jeg synes det da det er helt i orden at have lidt sjov, men hvorfor ikke lave nogle mere Maiden omhandlende spil. Der er masser af glimrende muligheder for den slags. Det du nævnver med Ballaan har jeg dog ikke lige kigget efter sådan.

I øvrigt har jeg også lagt mærke til (som Ole også nævner) at op til og efter Horsens, er der kommet mange nye brugere til boardet. Og jeg tror simpelthen nogle af de folk er for dovne til at læse sådan noget som fx brug af søgefunktionen, jeg ved ikke om det bare skyldes at der er så stor forskel på alder osv. på MD´s medlemmer eller om det bare er rent og skær teenage dovenskab. Og sådan var det nemlig også i 2006 da Maiden spillede i Aalborg og Valby, der kom mange nye medlemmer. Og når der kommer nye til siden, kommer der self også klassiske debatter som har været oppe 1000 gange før, som fx "Bedste nummer". Og mange af de medlemmer, er kun aktiv en kort periode omkring koncert tiden. Og forsvinder så igen. De spørger for meget istedet for at tage intiativ til at finde ud af noget selv, og det ved jeg af erfaring; da jeg var ny på boardet spurgte jeg også om en del åndsvage ting som jeg nok kunne have fundet ud af selv, som fx mine meget integlligente spørgsmål om Adrian . Som Ole besvarede rigtig godt . Hvis jeg havde brugt 10 minutter på wikipedia, kunne jeg have måske selv have fundet svar på de ting, jeg spurgte om.

Jeg ved ikke om det kun er her omkring koncert tiden du har bemærket det du fortæller om GD eller bare generelt?, jeg lever med den overbevisning at jeg tror det er her omkring koncert tiden. Sådan noget sker. Men hvad ved jeg.

Ole --> Ja. Og så kan jeg altid lige smide reklame ind for www.Maidenfans.com - ganske fin side. Som både har live chat, og et forum med et underforum til chat. Så hvis i vil chatte med andre Maiden fans så gør det der .

Her prøver vi at holde os til emnet: Iron Maiden + relateret.
11-08-2008 16:50
SimonM
Debat: 350 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 29-05-2007

man skal da også passe på det ikk bliver for fint.. er ikk enig med jer..

kan godt se det med "bedste nummer" og alle emner der gentager sig selv

hvordan kan en kommentar være ligegyldig ?? hvis man skriver sin mening om noget, lad os sige hvis man skriver i et emne og Maiden sko.. og skriver "de er godt nok fede de sko" eller "nice sko" er det så ligegyldigt ??

men ja.. hvis man endelig skal skrive så er jeg enig GD.. så lidt mere end en smiley.. det jo ikk engang en kommentar..


men et debat forum vil altid have sine små offtopics og sådan vil det altid være, i vælger så at sige off topic accepteres ikk, fair nok, der er jeg så ikk enig..

Og mener bestemt ikk man kan spørge om åndsvage ting.. man kan give åndsvage svar.. og hvis jeg endelig skal komme med noget skidt om det her forum, for tro det eller ej jeg kan godt li forummet.. så er det at der er for mange åndsvage svar..


11-08-2008 17:38
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

-> Jens D. Vi har mere end rigeligt at se til med at holde styr på det her forum, og hvis vi skulle til at køre et ekstra forum til ikke Maiden-relaterede emner, ville det tage tid fra det,som er vores udgangspunkt - nemlig Maiden.
Der findes et hav af alternativer, hvis man vil diskutere andet end Maiden. Jeg vil endnu engang anbefale clonemetal, hvor der virkelig er basis for at diskutere alt mellem himmel og jord, og hvis man holder sig fra Lokummet derinde, så er det ganske seriøst og brugbart.
Jeg kan delvis godt følge dig, når du siger du gerne vil diskutere med andre herfra, da vi har samme "udgangspunkt", men det bliver altså ikke os der stiller et sådant forum til rådighed. Hvis andre skulle få lyst til at lave et forum, hvor man kan diskutere alt mellem himmel og jord, så må de hellere end gerne gøre det.
11-08-2008 17:40
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

-> Simon M, en ligegyldig kommentar er som du selv nævner fx bare en smiley, eller et indlæg som "nice" uden yderligere kommentar. Som enkeltstående indlæg, er den slags selvf. helt i orden, men problemet opstår, når man logger ind, og de sidste 30 indlæg er af denne karakter. Når de seriøse og velovervejede indlæg drunker i overflødigheder, så bliver det et problem.

Igen, når folk laver et indlæg, bør de overveje, hvorvidt de selv ville få noget ud af at læse indlægget, hvis det blev postet af en anden person.
11-08-2008 17:45
Sbassman

Debat: 131 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 31-03-2006

Det er meget sjældent at jeg skriver her, men jeg læser fra sidelinien hver dag. Må sige, at jeg også synes at det er ved at drukne lidt i ligegyldige kommentarer og indlæg. Har tænkt en del gange, at Arto måske var et mere relevant sted at diskutere de ting der bliver taget op.
Ret cool at Great Dane skriver det, som jeg er sikker på, at mange andre har tænkt!
11-08-2008 20:26
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Quote: Sbassman
Det er meget sjældent at jeg skriver her, men jeg læser fra sidelinien hver dag. Må sige, at jeg også synes at det er ved at drukne lidt i ligegyldige kommentarer og indlæg. Har tænkt en del gange, at Arto måske var et mere relevant sted at diskutere de ting der bliver taget op. Ret cool at Great Dane skriver det, som jeg er sikker på, at mange andre har tænkt!


øhh er det ikke lige præcis det du lige gjorde
11-08-2008 20:43
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Quote: SimonM
man skal da også passe på det ikk bliver for fint.. er ikk enig med jer.. kan godt se det med "bedste nummer" og alle emner der gentager sig selv hvordan kan en kommentar være ligegyldig ?? hvis man skriver sin mening om noget, lad os sige hvis man skriver i et emne og Maiden sko.. og skriver "de er godt nok fede de sko" eller "nice sko" er det så ligegyldigt ?? men ja.. hvis man endelig skal skrive så er jeg enig GD.. så lidt mere end en smiley.. det jo ikk engang en kommentar.. men et debat forum vil altid have sine små offtopics og sådan vil det altid være, i vælger så at sige off topic accepteres ikk, fair nok, der er jeg så ikk enig.. Og mener bestemt ikk man kan spørge om åndsvage ting.. man kan give åndsvage svar.. og hvis jeg endelig skal komme med noget skidt om det her forum, for tro det eller ej jeg kan godt li forummet.. så er det at der er for mange åndsvage svar..



Jeg har ikke noget problem med at folk starter en tråd som vi andre har været igennem 100 gange. Det kan ikke undgås. Jeg har også fuld respekt for at mange af de de unge/nye Maiden fans ikke besidder den samme viden om bandet som mange af de "gamle". Vi skal jo allesammen starte et eller andet sted. Det der ødelægger det for mig er når folk ikke bakker deres meninger op med nogle fornuftige argumenter. For mig er "den er alt for nice" ikke et svar der kan bruges til noget som helst herinde og slet ikke når det kommer fra en person man ikke kender eller aner hvem er. Det er ligegyldigt. Tit ender debatterne også chat som ikke holder sig til det oprindelige emne og så går der lidt for meget folkeskole i den. Lad mig fremhæve Mads Yde som et godt eksempel; da han begyndte at bruge dette forum var han sikkert ikke mere end en halv time gammel, men sin unge alder til trods har han altid skrevet nogle gode indlæg hvor han bakker sine udsagn op med nogle fine argumenter. Det er det der skaber en debat og det er det vi i bund og grund er her for. At en eller anden anonym fisker fra Thyborøn synes at de nye Maiden sko er "herre fee" er bare pisse ligegyldigt i min verden. Og at en eller anden kan bruge 15 indlæg i en tråd for at uploade et billede af sin guitar er bare håbløst. Som Ole skriver handler det om at tænke sig om en ekstra gang før optager plads på serveren!
11-08-2008 22:06
Ballaaan

Debat: 1736 indlæg
Fortolkeren: 14 indlæg
Medlem siden: 18-01-2007

Quote: Great Dane
Jeg har ikke noget problem med at folk starter en tråd som vi andre har været igennem 100 gange. Det kan ikke undgås. Jeg har også fuld respekt for at mange af de de unge/nye Maiden fans ikke besidder den samme viden om bandet som mange af de "gamle". Vi skal jo allesammen starte et eller andet sted. Det der ødelægger det for mig er når folk ikke bakker deres meninger op med nogle fornuftige argumenter. For mig er "den er alt for nice" ikke et svar der kan bruges til noget som helst herinde og slet ikke når det kommer fra en person man ikke kender eller aner hvem er. Det er ligegyldigt. Tit ender debatterne også chat som ikke holder sig til det oprindelige emne og så går der lidt for meget folkeskole i den. Lad mig fremhæve Mads Yde som et godt eksempel; da han begyndte at bruge dette forum var han sikkert ikke mere end en halv time gammel, men sin unge alder til trods har han altid skrevet nogle gode indlæg hvor han bakker sine udsagn op med nogle fine argumenter. Det er det der skaber en debat og det er det vi i bund og grund er her for. At en eller anden anonym fisker fra Thyborøn synes at de nye Maiden sko er "herre fee" er bare pisse ligegyldigt i min verden. Og at en eller anden kan bruge 15 indlæg i en tråd for at uploade et billede af sin guitar er bare håbløst. Som Ole skriver handler det om at tænke sig om en ekstra gang før optager plads på serveren!


Så problemet opstår kun når det er en argumentering for ting, som f.eks. "Hvorfor er de underlige?-Det er de bare", eller er det også bare hvis nogen finder en god hjemmeside eller lign´, og folk skriver " Fedest side"?...
12-08-2008 00:55
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Som jeg også skrev tidligere, så er der som sådan ikke noget galt i kommentaren "fed hjemmeside" i sig selv. Men når man kommer herind, og de sidste 30 indlæg er af den slags, og ofte fra samme bruger, så bliver det nok belastende at se på.

Problemet er som sagt, når de seriøse debatter drunker i total nice whatever indlæg.

Det er såmen meget meget simpelt, jeg har sagt det flere gange nu, men det kan ikke siges ofte nok: læs jeres indlæg igennem før I trykker på "svar", og overvej, om andre virkelig får noget ud af at læse det.

Jeg har ofte selv skrevet et svar, og når jeg så lige læste det igennem, droppede jeg at poste det, fordi det i bund og grund var ligegyldigt.
12-08-2008 09:28
23:58

Debat: 91 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 23-01-2005

Ikke så meget diskussion, for i kan jo bare gøre som admin siger. Admin, lav et lille punkt under retningslinjer om det her, og fremhæv retningslinjerne på forum siden. Det er sgu ikke det første man ser, og slet ikke noget man læser. Og så kan i jo bare slette løs, det er ikke så svært.
Knyt næverne for helvede og ret ind, jeg synes tit der går diskussion i noget som er lige for (f.eks at lade være med at gendanne Manholm)
<>
Jeg håber jeg har spildt jeres allesammens tid rigtigt meget, og nu lover jeg ikke at poste noget i 3- 4 uger ca.
12-08-2008 13:40
Onkel Løg
Debat: 1084 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 26-08-2001

Jeg har seriøst længtes efter denneher tråd..!

Jeg skal gerne indrømme at jeg selv som oftest måske snarere bare er lidt... kreativ - snarere end decideret konstruktiv. Men det skyldes netop det beklagelige faktum, at der langt hen ad vejen bare ikke er så fandens meget incitament for at folde sig ud af ren og skær frygt for at kaste perler for svin. (De mest opmærksomme brugere vil sandsynligvis have bemærket at mange af mine jokes er mere eller mindre satiriske reaktioner på omtalte ligegyldigheder.) Jeg har tit slettet halvfærdige indlæg af den grund, at der netop ikke er tilstrækkeligt meget at spille bold op ad, til at danne sig en substantiel mening om emnet, - og der går aldeles ingen skår af mig af den grund. Faktisk tværtimod..!

Og jo, det ER rent faktisk muligt at ens mening er ligegyldig. Eksempel: "jeg sys det får dårligt og stjæle adrins guitar" - Nå, virkelig, amøbe?!?

Få jer en hobby, hvis i ikke har noget bedre at tage jer til end at drukne forummet i ubrugelig enstavelses-bukkakke. Og tænk over om jeres meninger er nuancerede nok til at være værd at poste inden i poster dem.


... OG LÆR FOR HULEN AT BRUGE TEGNSÆTNING OG STORT BEGYNDELSESBOGSTAV! VI HAR ALLESAMMEN LÆRT DET I FOLKESKOLEN! HVOR PISSESVÆRT ER DET???



(Åh, hvor det dog lettede. Nu fortjener jeg en øl, og så lover jeg at tale pænt resten af aftenen.)
12-08-2008 21:43
SimonM
Debat: 350 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 29-05-2007

^
hvis tegnsætning og Begyndelsesbogstav kan pisse dig af ?? så det vist dig der har brug for en hobby..
12-08-2008 21:54
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Well, ingen er perfekte - og ingen forventer det. Men en smule selvjustits mht opbygningen af indlæg er altså ingen skade til.

hvis nu jeg foreksempel skriver sådan skal vi sige en fire fem seks hele linjer ud i en uendelig lang smøre uden at sætte et eneste tegn så bliver det måske en lille smule svært at læse og pointen risikerer at forsvinde helt og fuldstændig især hvis jeg pludselig skifter emne som nogle har tendens til og skriver jeg synes bare at killers er en hel vild fed plade bedre en dance of death som jeg ellers har fået af min onkel han spiller også guitar og adrian er god ærgeligt hans guitar er væk

12-08-2008 22:16
Mads Yde Søndergaard

Debat: 1457 indlæg
Fortolkeren: 23 indlæg
Medlem siden: 12-06-2005

Quote: Ole Foget
Well, ingen er perfekte - og ingen forventer det. Men en smule selvjustits mht opbygningen af indlæg er altså ingen skade til. hvis nu jeg foreksempel skriver sådan skal vi sige en fire fem seks hele linjer ud i en uendelig lang smøre uden at sætte et eneste tegn så bliver det måske en lille smule svært at læse og pointen risikerer at forsvinde helt og fuldstændig især hvis jeg pludselig skifter emne som nogle har tendens til og skriver jeg synes bare at killers er en hel vild fed plade bedre en dance of death som jeg ellers har fået af min onkel han spiller også guitar og adrian er god ærgeligt hans guitar er væk ;) :chug:



Haha

"jeg synes bare at killers er en hel vild fed plade bedre en dance of death som jeg ellers har fået af min onkel han spiller også guitar og adrian er god ærgeligt hans guitar er væk"

Det er det sjoveste jeg længe har læst.

-> Løg, du har mange gode pointér i det du siger. Men jeg må indrømme, jeg ved på ingen måde om min grammatik er korrekt. Og jeg er egentlig også lidt ligeglad. For jeg tror da at de fleste herinde forstår det jeg skriver med brug af min grammatik.

I øvrigt er det jo et forum for ALLE som har lyst til at deltage i debat om Maiden. Og derfor har vi herinde folk i alle aldre (og jeg tror faktisk at vi har mange meget unge brugere for tiden, her mener jeg brugere på omkring de 13 år). Og det vil jeg frem til her er at højstsandsynligt kan en 13-årig knægt fra Skovlunde måske ikke lige skrive lige så godt og korrekt som en 47 forfatter fra Ribe. Og så er der jo de ordblinde og folk der gik før ud af skolen osv. jeg tror ikke de skriver uden tegnsæt og uden stort begyndelses bogstav osv. for at genere dig?.

Men self. er det samme teenage pjank som spiller igen i mange af debatterne belastende at se på, som fx en kommentar hvor i der kun står "nice" eller "cool" - det er jo ikke særlig spændende læsning.

Er det muligt at man måske kan lave det ligesom på mange andre forummer hvor ens indlæg kan være for kort?, og man skal skrive noget mere før man kan poste?. Det tror jeg ville være ret smart. Selvom det til tider kan være belastende hvis man nu fx aftaler at mødes og snakke Maiden eller sådan et eller andet og så man ikke bare kan skrive "Godt" når alt er på plads, det må man så lige springe over.

Nu vil jeg drikke cola og sove i lang tid, inden min første dag i gymnasiumet.

MaidenDenmark, sikke et herligt sted. Tak Simon (og Rasmus og Ole self.)
12-08-2008 22:38
Abra
Debat: 857 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 28-06-2006

Quote: SimonM
^ hvis tegnsætning og Begyndelsesbogstav kan pisse dig af ?? så det vist dig der har brug for en hobby..



Det kan godt være det er en mindre detalje for dig, men der er altå nogen indlæg der bliver lettere uforståelige af manglende tegnsætning - og især manglende punktum... At nogen så måske ikke er så gode til at stave, det klarer vi nok...

Mads Yde: Det behøver jo ikke at være 100% korrekt... Om din grammatik er korrekt eller ej skal jeg ikke dømme om, men du sætter da både punktum og komma, så det du skriver er klart og tydeligt... Jeg ved ikke om der er nogen 13-årige fra Skovlunde her, personligt bor jeg i Skovlunde men er NOGET ældre...

Løg: Som altid en fornøjelse at læse dine indlæg... "Enstavelses-bukkake", det er satme et godt udtryk... Og alene ordet "bukkake" havde jeg aldrig regnet med at skulle læse på dette forum...

GD: Tak fordi du tog debatten op... Vi har nok alle brug for at tænkte over det, personligt har jeg som flere andre skriver undladt at sende indlæg der ellers var skrevet, men jeg har da også af og til sendt et indlæg afsted hvor jeg tænkte "Ah, det var måske ikke så relevant"...
12-08-2008 23:05
12-08-2008 23:06
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Jeg siger jo ikke at man skal kaste om sig med guldkorn og geniale indlæg som var det karameller sidste skoledag. Jeg skriver da også indlæg på få ord - det gør vi allesamen. Men der er altså visse brugere som ikke bidrager med mere end den slags indlæg, og ofte flere i træk i samme tråd. Jeg synes der skal være plads til alle uanset alder, sprogbrug, grammatisk korrekthed, osv, hvis man bare kan byde ind med noget interessant/relevant. Der er visse tråde jeg konsekvent ikke læser fordi de er oprettet af personer som ikke bidrager med noget som helst af den slags. Men det glæder mig at så mange deler mit synspukt på dette område.
13-08-2008 06:25
Onkel Løg
Debat: 1084 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 26-08-2001

Quote: SimonM
^ hvis tegnsætning og Begyndelsesbogstav kan pisse dig af ?? så det vist dig der har brug for en hobby..



Min hobby er at spille musik. Det har intet som helst med det her at gøre. Men jeg bliver ærligt talt en smule oprørt over folk, der vælger at slå deres folder på et skriftbaseret forum for så at negligere nogle af de mest basale børnehaveklasseregler indenfor netop skriftsprog. Det er ærligt talt en smule arrogant overfor dem, som rent faktisk gør en aktiv indsats for at holde deres indlæg læselige.

Det er og bliver ikke mindst bare FORKERT at starte en sætning med småt begyndelsesbogstav. Gør det nu rigtigt for h...

Forresten var det slet ikke meningen at det skulle drejes ind på danskundervisning. Men betragt hermed lynkurset som overstået, - og glæd jer over at der ikke findes spanskrør i cyberspace.
14-08-2008 00:04
14-08-2008 00:11
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Den for ikke for lidt her inde !! Og jerg er måske lidt for tirsdags stiv til at gide og læse det hele!!

Mads Yde: Killers er slet ikke så slem nej! (Hvis det altså var et tale emne her inde!)
14-08-2008 03:57
23:58

Debat: 91 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 23-01-2005

Jeg er nummer 1 og i ved det! nu tager jeg på ferie!
14-08-2008 11:06
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Jeg har -indrømmet- ikke meget at tilføje til denne tråd, hvilket måske er lidt paradoksalt, men jeg er såre enig med udgangspunktet.

Jeg skriver det også fordi tråden dermed lige får en ekstra tur i manegen (bump), hvilket den og dens pointe fortjener. Den er 4 dage gammel og allerede overgået og sænket af en masse andre tråde. Ikke mindst en del småspam om computerspil og hvad har vi....

Læs lige tråden her igen. Spamming Can Wait!

17-08-2008 23:50
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Synes denne tråd fortjente en tur på første side igen
08-09-2008 21:19
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Ja måske vi skal ha nogle flere Conventions og meet up´s her på Maidendenmark hvor vi så kan mødes "Face to Face" og der er der jo god muligheder for at få debateret de ting der ligger os på sinde.

Jeg syntes også at Debat forummet fra tid til anden er fyldt med ligegyldigt snak og det er lidt trist for man mister lysten til at gå ind og kigge på mange tråde.

Der er mange meninger om hvordan siden skal køres og som Ole siger skal der være plads til os alle (næste) men vi skal nok som ADMINS prøve at være opgave voksen og slette de mange ligegyldige indlæg.

Jeg gør det faktisk tit (sletter indlæg og tråde) som er startet op men som bare ikke passer her på siden.
Så I må bare bære over med at der fra tid til anden forsvinder tråde og indlæg.

Hvis I har noget på sinde,er I altid velkommen til at skrive til mig, hvis der er en tråd som I syntes skal slettes,så skal jeg nok i debat med de andre admins, se om det skal væk fra Maidendenmark.
08-09-2008 22:51
JohntheHarlot

Debat: 38 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 17-07-2006

Citat Rasmus: "Ja måske vi skal ha nogle flere Conventions og meet up´s her på Maidendenmark hvor vi så kan mødes "Face to Face" og der er der jo god muligheder for at få debateret de ting der ligger os på sinde."
(syntes det var lidt meget at citerer hele indlægget, så jeg gjorde på den gamle måde)

Conventions er jo altid super fede, men som den anden tråd der er igang nu viser, så kræver det jo super meget arbejde. (http://www.maidendenmark.dk/forum.asp?action=show&id=2708#41697)

Jeg ved ikke hvad betegnelsen "meet up" præcis dækker over, men jeg går ud fra at det bare betyder "møde". I så fald tænker jeg, at det vel ikke behøver at være en super planlagt ting. Kunne man ikke bare aftale at mødes på et eller andet værsthus en eller anden aften? Jeg kan godt se at et Maiden-meet up burde involvere Maiden på anlægget, men hvis man bare vil møde folkene bag brugernavnene og snakke om Maiden (og drikker øl) er det vel strængt taget ikke nøvendigt.
Hvis jeg skal vælge mellem intet meet up, og et meet up uden de vilde maiden-rammer, vælger jeg klart det sidste.
14-09-2008 20:05
Onkel Løg
Debat: 1084 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 26-08-2001

Der er faktisk meet-up med mig på et værtshus så'n cirka hver eneste aften....
16-09-2008 15:11
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Quote: Onkel Løg
Der er faktisk meet-up med mig på et værtshus så'n cirka hver eneste aften....



Du styre for vildt

Vi kan da godt lave nogle aftner hvor vi mødes tideligt og så hiver noget junkfood og Øl.

Det er da også sket nogle gange i KBH og det er da bare at skrive i debatten at man er i byen og om nogle vil med
16-09-2008 15:58

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat