rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Hvem er vi egentlig? #2

Skrevet af Indlæg
Mads Yde Søndergaard

Debat: 1457 indlæg
Fortolkeren: 23 indlæg
Medlem siden: 12-06-2005

Tja, altså siden at den anden tråde af samme navn blev lavet for godt 2 år siden. Så synes jeg vi burde have en opdateret version, da jeg også har lagt mærke til at der er mange nye aktive medlemmer. Og der er en del fra den anden tråd, jeg ikke rigtig synes vi har set noget til i et godt stykke tid.

Og så vil jeg da ligge ud med at fortælle hvem jeg er (overraskende nok):
Navnet er Mads, jeg lever et godt ungdomsliv og spilder min tid på en efterskole i 10. klasse.
Jeg har været medlem her i godt 2½år. Og jeg vil da selv mene at jeg har været ret aktiv(måske for aktiv indimellem, hehe). Udover at gå på skole og hører Maiden. Så spiller jeg en del guitar selv og komponere meget musik. For tiden spiller jeg med i et Black Sabbath jam på min skole, hvor vi dog nok vil begynde at skrive vores eget meget snart. Desuden har jeg også en kæmpe interesse for andet musik, metal (death, thrash, heavy, progressive, speed, black og ganske lidt power), progressive rock + 70ér rock generelt og klassisk musik især barok.
Jeg har hørt Maiden i snart 4 år og glæder mig sygt meget til Horsens.
Jeg er her for at diskutere Maiden og deltage i arrangementer og snakke med folk med samme interreser som mig.

Det var vist det, så håber jeg at der er andre der er enige med mig at denne tråd er en god idé.

Skål.
Mads
14-02-2008 00:07
SimonM
Debat: 350 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 29-05-2007

fin ide
jamen okay så det skal da nok blive sjovt

Jeg hedder Simon (det havde i aldrig gættet hva ), jeg ligesom mads "spilder" tiden i folkeskolen allersidste år.. har været maiden fan i ikke særligt lang tid, vil ikke beskrive mig selv som en "hardcore fan", men "elsker" maidens musik og er imponeret over dem live (udfra det jeg har hørt)

Jeg plejer at være i godt humør for det meste, hvis andre er i godt humør over for mig (så ved i det)

Musik lytter jeg stort set til alt, fra techno (dog kun meget lidt techno jeg kan li) og rap til Death Metal. det eneste jeg ikk rigtig kan li er Emo lort.. mit favorit band er Metallica.

I min fritid bruger jeg på lave ikke en skid.. spille Amerikansk fodbold, følge EFB ishockey meget.. og selvfølgelig masser af fest

det skulle vist være det
hyggeligt at møde jer, selvom nogen af jer måske har en anden opfattelse af det udfra min opførsel i nogen diskusitioner her på siden..



14-02-2008 00:19
14-02-2008 00:19
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Så er det min tur.

Jeg hedder Mikkel Jørgensen. jeg er 18 år. Jeg arbejder som VVS - Energimontør, i min fritid spiller jeg fodbold og høre musik.

Jeg har hørt Iron Maiden lige siden jeg var helt lille. Jeg har været til 10 Maiden koncerter, og syntes det er for fedt hver eneste gang..

Min musik smag er rock/heavy fra 60, 70 og 80erne. Jeg bryder mig bestemt ikke om death Metal, techno og pop musik. Det var vist det ?

14-02-2008 00:28
Ballaaan

Debat: 1736 indlæg
Fortolkeren: 14 indlæg
Medlem siden: 18-01-2007

Så overtager jeg

Jeg hedder Christian(15år), går også i folkeskolens sidste år(øv, det var åhh så sjovt), jeg spiller fodbold, guitar, og interessere mig utroligt meget for Maiden, politik(lyder godt nok kedeligt, i know), al salgs sport, minus curling, golf, skak og alt det der nedern sport , udover det er jeg som de fleste drenge/glad for fester og piger .. Musik mæssigt er jeg til al slags rock fra 60erne til start 90erne, glam til heavy, det nyere metal er jeg, ikke særligt glad for, men nogle bands er da ved at vinde ind.. Favorit band, Maiden, what else?.. Har hørt maiden i et par år, i kan selv se hvornår jeg joinede...
Ellers noget?.... Nå ja, Up The Irons
14-02-2008 01:35
27-02-2008 18:15
Lujer

Debat: 342 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 29-08-2006

19 årige knægt fra Herning (det er midt i Jylland), har hørt Maiden i cirka 5 år.
Normal "hader" jeg Metal og dens undergenrer (der er simpelhent for meget lort derude), men Maiden er selvfølgelig en undtagelse. (Side note, jeg kan sgu også godt lide Judas Priest og tror jeg nok er en af "de eneste" der synes at Rocka Rolla er deres bedste album, det tidlige Slayer er sgu heller ikke ringe). Ellers hører jeg mest hardcore punk (oldschool) og crossover (thrash).
Lige pt går jeg på Herning Gymnasium og er færdig her til sommer. Jeg så Maiden for første gang i Gigantium, men skal ikke se dem i Horsens.
Jeg samler på plader/musik, men ved Maiden nøjes jeg med deres albums, da det andet oftest er ret dyrt og jeg gider simpelthen ikke, der er federe bands jeg hellere vil bruge mine penge på. Desuden spiller jeg selv guitar, men det er ikke ligefrem noget skrive hjem om.

Det var denne stil godt nok.
14-02-2008 02:54
14-02-2008 13:08
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Jeps, jeg hedder, ja gæt selv en gang.
Jeg er 33, bor i Horsens, arbejder for Tulip i Vejle som produktudvikler.
Har hørt Maiden siden 88.
Flyver med modelfly i min fritid. Blev gift i november og venter mit første barn til August. Forslog konen at barnet skulle hedde Eddie, men det bliver nu nok ikke sådan
Musikstil, ja, en masse maiden, judas Priest og de gamle Sepultura.
Kan ikke rigtig klare moderne pop, hip hop og techno.
Nåja, og går da heller ikke af vejen for en god gang motorsport eller World of Warcraft.

Ses i Horsens
14-02-2008 07:33
Headlessrider

Debat: 702 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 04-12-2003

Ulrick er navnet. Alderen er 31 (snart 32)
Jeg bor i hus i Esbjerg, med kæresten og 2 små unger på 19 og 4 måneder.
Arbejder som Grafiker hos LEGO.

Hører masser af Maiden (siden 88), men kan høre stort set alt. Undtaget rap, hip-hop,dance, techno osv.
Men rock er den foretrukne genre. (led zep, black sabbath, jethro tull, pantera, King diamond, foo fighters, acdc, osv)

Bruger fritiden på at vedligeholde min Maiden kælder / Maiden samling. Den er endnu ikke så vild som Ramus'(hverken kælder eller samling), og bliver det nok aldrig, men jeg er godt på vej. Har altid villet have sådan et sted hvor jeg virkelig kunne dyrke det fedeste band i verden. Og med hus-køb for et par år siden var det oplagt endelig at realisere drømmen.

Spiller desuden bas i et lille akustisk setup, med 2 guitarer og forsangerinde. Mest for hyggens skyld, men vi er da ude at spille i ny og næ. Skal da lige siges at det er en el-bas magen til Steves. Formodentlig en anden årgang ('63), men ikke desto sammer Fender model. Den er jeg ret glad ved.
Og så spiller jeg bas i Headless Rider. Et band der lige pludselig slår igennem på metal scenen! Bare vent!
Og så selvfølgelig masser af Maiden!!

Lige for tiden går der meget tid med at planlægge Maiden touren / Pilgrims rejsen til sommer. 14 koncerter kan jeg presse ind i kalenderen.
14-02-2008 10:41
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Glimrende idé med en up-to-date tråd.

<-- Navnet kender i, ikke så meget der.

Jeg er 29 år (årgang '78), prøver at ignorere jeg fylder 30 til april, haha... Bor i Kastrup med konen og mine 2 unger, den ældste på 5 (Asbjørn) er allerede hooked på Heavy Metal Rock, og elsker EDDIE mere end Hulk og Spiderman tilsammen.

Jeg har hørt Maiden siden '88, så jeg har 20 års jubilæum i år! ... Og er nok hvad man betegner som en gal fan, samlingen ligger på 6-700 udgivelser + alt det løse skrammel. Ud over Maiden så lytter jeg til stort set alle former for Metal og Hard Rock - alt fra gammelt 70'er knas til kirkebrænder black og alt derimellem. Er dog ikke så vild med sådan noget morderne MetalCore og hva fanden der er, men sådan er det at blive gammel vil jeg tro.
Min musiksamling består af over 3000 udgivelser fordelt ud på omkring 850 forskellige bands / artister. Jeg forsøger at holde styr på det hele her: http://www.pop.nu/show_collection.asp?user=5147 , men der er gået lort i min registrering af Maiden, så der er langt fra det hele med. Maiden samlingen ligger også her: www.olefoget.dk , men igen, den er ikke blevet opdateret i 100 år...
Af andre projekter jeg heller aldrig bliver færdig med kan nævnes en komplet liste over danske demobånd udgivet fra ca 1980 til midt i 90'erne, liste over alle danske Metal blade op til idag, registrering af artikler og udklip i danske medier om Maiden gennem tiden og en masse andet....

Jeg har alt for travlt med at holde styr på alle balademagerne herinde, haha - ej, vi har sgu en MEGET eksemplarisk medlemsskare, og det er en ren fornøjelse at være ADMIN her, som jeg selvfølgelig også bruger en hel del tid på - mere end jeg tør tænke på haha...

Derudover render jeg til en hel del til koncerter og drikker masser af øl, og tager så mange Maiden shows i år som økonomien og konen tillader.
14-02-2008 12:35
ChrisMaiden

Debat: 1356 indlæg
Fortolkeren: 6 indlæg
Medlem siden: 14-11-2005

Navnet er Chris Bjerregaard.
Jeg bor i Nørresundby ved Aalborg og er 21 år Arbejder for tiden som Salgschauffør hos Polar Is (Danmarks Bedste Is ) Så der bliver en del "Spildtid" når man ruller rundt og sælger is, men så er det jo godt man Kan køre og høre maiden samtidig Har hørt Maiden/Metal i snart 11 år nu, og det er det eneste der dur som vi siger heroppe Udover Maiden er jeg meget til Black Sabbath(Med Dio som #1) Dio, Rainbow, COB,Opeth osv. Udover det Ryger johnny cash på i ny og næ, hvilket han har gjort de sidste 5 - 6 år

Blev Kåret af de dejlige Admins til Årets Maiden denmark fan 07 Primært Pga. Min Eddie tatovering som jones har tegnet

Ellers drikker jeg mig bare en kæp i øret når lejligheden tillader det ( CONVENTIONS ). Så mig skal i nok komme til at hade med tiden Indtil da, UP THE IRONS og Cheers
14-02-2008 14:46
14-02-2008 14:48
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Jeg hedder Michael. Er 31 år og bor i Gentofte. Jeg arbejder i pladebranchen og er dermed indlagt til at høre en masse blandede genrer (og crap), men det er helt fint da jeg har en meget bred musiksmag. Dog foretrækker jeg rock n’ roll i alle afskygninger– helst Maiden, men ellers AC/DC, Ramones, LA Guns, Sex Pistols The Chelsea Smiles, Crank County Daredevils, The Four Horsemen, Mötley Crüe, Guns N’ Roses, New York Dolls osv. Hader I den grad power-jeg-dræber-dig-med-mit-sværd-onde-trold-metal og små drenge i for stort tøj, cap’en på skrå og de hvideste snicks. Spiller selv til private arrangementer af og til, med flere af mine venner hvor repertoiret typisk byder på Stones, Zeps, Beatles, Kinks, The Who, Stooges og den stil. Jeg har efterhånden set Maiden en hel del gange – første gang i 1990. Jeg har spillet Ishockey det meste af mit liv, men vil hellere bruge min tid på nedre C i Parken til FCK’s kampe end på det lokale ishockeyhold som ikke har præsteret noget i umindelige tider. Og så er jeg, som flere herinde kan dokumentere, meget glad for øl, men faktisk drikker jeg kun to gange om året: Når det er jul og når det ikke er jul.
Og til de nye brugere vil jeg slutte af med at sige; at efter jeg har fået kontakt til alle disse fede mennesker herinde er det blevet meget sjovere at gå til Maiden koncert (selvom det aldrig har været kedeligt).


Edit: Ok så Chris: Jeg drikker også gerne Jack Daniels (som regel med begge hænder) og selvom jeg intet tilhørsforhold har til Aalborg eller Jylland for den sags skyld, så håber jeg sgu at AaB ishockey snart kan få hængt de guldmedaljer om halsen som de fortjener!
14-02-2008 14:49
14-02-2008 15:44
Røde maiden
Debat: 25 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 23-08-2006

Navnet er René og jeg er 23 år. Jeg bor i Horsens og har haft den glæde at arbejde sammen med Karesten på 3-stjernet.. Jeg kommer oprendligt fra vestjylland, en lille by der hedder Lem. Jeg er uddannet maskinarbejder tilbage i år 2005 og nu er jeg ved at lase til produktionsteknolog.

Jeg har hørt maiden siden jeg blev født, min far var en stor fan af dem. Ellers høre jeg alt metal muski. Men mit hjerte er nok fyldt med Metallica og HateSphere som de støreste..
14-02-2008 15:04
Alucard

Debat: 1202 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-08-2004

Jeg hedder Anders, er 17 år. Kommer fra Marstal på Ærø, men er lige flyttet på kollegie i Svendborg på sydfyn og er 1. års på HHX. Har været maiden fan siden 2004 hvor min bror introducerede mig for at par albums. Har også en rimelig bred musik smag, kan stort set lytte til alt, bortset fra lyde der er fremkaldt via en computer. Min første maiden koncert var i Aalborg, som var en af de største oplevelser i mit liv, så jeg ser rigtig meget frem til at drengene kommer til Horsens.
14-02-2008 15:30
14-02-2008 15:31
GregersLarsen

Debat: 216 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 18-11-2002

Jamen så vil jeg da også vise flaget...

Jeg hedder som sagt Gregers, er 28 år gammel. Har hørt maiden siden 88, hvor de udgav det fedeste album. Bor pt i Høje Tåstrup, men har lige købt hus sammen med kæresten i et lille hul på sjælland der Mørkøv (mørk...øv) Udover det er jeg ved at færdiggøre min HF...pg så skal jeg lige finde ud af hvad verden så byder på. Når jeg har lidt fritid i overskud, dykker jeg jeg lidt..og kigger på maidendenmark...selvfølgelig
14-02-2008 16:15
14-02-2008 16:16
ProdicalSon

Debat: 96 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 02-03-2006

Mit navn er Brian, jeg er 36 år og har haft Maiden som guder siden '84.
Jeg er fra Klarup, en smule uden for Aalborg og spiller trommer med stor inspiration fra Nicko og Dave Lombardo

Foruden Maiden kommer min metalopdragelse fra Accept, King Diamond, Slayer, Warlock, Judas Priest, Anthrax og WASP. Metallica anser jeg for et nødvendigt onde og Lars Ulrich som djævlens uægte søn.


** Iron My Maiden **
14-02-2008 16:22
14-02-2008 16:25
Goofy

Debat: 343 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-12-2010

Jeg hedder Ole, 36 år, har kone og 2 dejlige børn. Bor i Støvring lidt syd for Aalborg, men er født og opvokset i Kolding. Jeg er uddannet markedsøkonom og arbejder i herretøjsbranchen.

Første sang jeg hørte med Maiden var "Caught somewhere in Time" og var fuldstændig solgt. Det er nu 20 år siden. Hvor er man dog heldig at ha' haft muligheden for at følge dem så længe. Det har været en stor glæde for mig. Dog holdt jeg en "Maiden pause" efter 1992, da jeg var meget skuffet over "Fear of the Dark" albummet og lidt ked af at Bruce forlod bandet. Men jeg skal love for at interessen kom stærkt tilbage efter "Brave new World" i 2000. Fantastisk come back !

Jeg har set Maiden live 4 gange, sidst i Aalborg og glæder mig meget til Horsens.

Musikalske præferencer:

Iron Maiden
Metallica (1983 til 1991)
Marillion (Dog kun Fish som forsanger, "Script for a Jesters Tear", "Fugazi" og "Misplaced Childhood" )
Gasolin

Ellers er jeg mest til old school rock/ heavy: Dio, Whitesnake, AC/DC, Judas Priest, Megadeth, Accept, Motorhead, Queen, Black Sabbath, Helloween, Genesis, Deep Purple, Rainbow, Dire Straits, Saxon, Ozzy, Sepultura (tidlig), Slayer (tidlig), Def Leppard, Status Quo, Pretty Maids med flere.


14-02-2008 17:41
25-02-2008 13:14
esmes

Debat: 683 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 11-03-2004

Jeg hedder Mads. 18 år gammel og bor i Holbæk på sjælland.
Jeg går i HF på første år. Jeg har hørt maiden i en del år efterhånden og set dem live 3 gange.
Af musik hører jeg meget forskelligt. Men det jeg hører mest af er stoner rock og thrash/death metal og så
selvfølgelig Maiden. Jeg har fået til vane at købe alt for meget musik. Køber op til flere LP'er/cd'er om ugen og det er ved at ruinere mig. Koncerter bliver der også gået til, mest metal koncerter men der er også plads
til andet ind imellem. Ellers spiller jeg bas i et band ved navn Fatamorgana(stoner rock) og er ved at får et thrash/død projekt op at køre.
14-02-2008 18:10
Abra
Debat: 857 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 28-06-2006

Jeg hedder Kim, er 35, bor I Skovlunde ved Ballerup, og er pædagog i en børnehave... Ungerne er dejligt fascinerede af "det der monster på trøjen" (Eddie, hvis I skulle være i tvivl...)

Udover Maiden hører jeg stort set hvadsomhelst, men Fleetwood Mac, Mötley Crüe, Beatles og Shu-Bi-Dua er blandt favoritterne... Jeg har et stort discografisite om SBD (http://home6.inet.tele.dk/abra/RODETRAD.HTM hvis nogen skulle have de lyster her - tvivler dog... *G*), men efterhånden har min Maidensamling overhalet min SBD samling... Jeg hører Maiden 75% af tiden, og sådan har det været de sidste par år...

Når jeg ikke hører musik følger jeg mit yndlings NBA hold, New York Knicks... Det går ikke klassisk godt for dem i disse år, men de skal nok komme igen... Andre basketfans her???

Og endelig elsker jeg James Bond... Og Freddy Krueger (og gyserfilm i det hele taget...)

Ja, som I nok kan regne ud er der nok at bruge penge på - og der skal jo ogsp være råd til en øl eller 3 indimellem...

Up The Irons!!
Entertainment or Death
14-02-2008 22:13
Carsten Rosenkrantz

Debat: 383 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 21-10-2003

Det er nok ikke den store hjernegymnastik der skal til for at regne ud hvad jeg hedder

Jeg er 36 (37 til april). Arbejder som intern konsulent i IT-afdelingen i Bravida hvor jeg skal forestille at vide en masse om et ERP system der hedder Agresso.

Jeg blev introduceret til Maiden af en fætter tilbage i '84, hvor han havde fået købt Powerslave. Han (fætteren) tabte hurtigt interessen, men jeg hænger på endnu og gør det med garanti til jeg ikke er på denne jord mere!

Bor i Glostrup med min kone og 2 børn. Fodbold er en del af familiens store interesse og det er naturligvis med fokus på Vestegnen! Dette har naturligvis givet et par diskussioner med Great Dane!

Ud over Maiden lyttes der til Bruce Dickinson (solo), Pretty Maids, Ozzy og på det seneste også Mercenary.

Arbejder stille og roligt på at få bygget min egen lille Maiden samlig, og er da efterhånden pænt med - uden dog at kunne sammenligne mig med Ole eller Rasmus på nogen måde.

Skal høre Maiden i Oslo og Horsens til sommer.
14-02-2008 22:56
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Jonas. Tilflyttet det mørke Jylland (Randers) fra Hovedstaden (Amager) for et par år siden.

Årgang 1975 -lissom Maiden (alt efter hvornår man regner fra).
3 børn, 1 kæreste, hus, have, en lortevolvo, 0 køter! Seriøst job i Århus kommune... så det er godt med noget seriøs eskapisme i bilradioen på vej hjem.

Blev blæst bagover i 1988, da jeg hørte 7th Son-pladen. Havde længe haft værelset plastret til med Eddie-plakater..."hva si'r du? Er det et band?" -og så stod jeg på. Og har kun været stået af i Blaze-årene (selvom jeg selvfølgelig købte pladerne..og tro mig jeg prøvede virkelig at holde af dem!!!).

Jeg lytter til rigtig meget forskelligt musik! Jeg er dog en af dem, der ikke køber så satans mange ny-udgivelser. Jeg går og f.eks. og hører den nye Machine Head for tiden, og ja, jamen, hmm...jeg fatter det sgu bare ikke mere. Og det er sagt af en mand, der har både Morbid Angel, Obituary og rigtig meget Slayer stående -og som stadig hører (især) Slayer. Men der er fanneme ikke meget ny musik, der siger mig noget. Så sorry, Children of Bodom, Nightwish og hvad I ellers hedder... dr r jeg sgu ved at blive en gammel sur mand for alvor.
Hvis jeg vil høre thrash hører jeg Sanctuary, Anthrax og gammelt Megadeth og Metallica, er det doom er det Sabbath, Paradise Lost og TON.
Er det gladere er det RHCP, Bad Religion, Gasolin, Kim Larsen (er big time Larsen-fan!), DAD og Cardigans, og er det ungdomstrippet: Alice in Chains, Pantera, Faith No More, RATM og Therapy?
Desuden masser af: Neil Young, Bruce solo, Jethro Tull, Motorhead, Zeppelin, Lizzy, Rammstein...og selvfølgelig Maiden!

Jeg holder primært af rock -og af en god melodi. Hvis jeg var født dengang man gik op i den slags havde jeg sagt Beatles frem for Stones.
Jeg slet og ret foragter blasert klynke-rock (Smashing Pumpkins...U2 er jeg sgu heller for lun ved). Og moderne R'n'B får mig til at overveje at opsige min licens.

Tjekker ind her med autistisk interesse og akkuretesse, når "der sker noget" i MAiden-lejren. og det må man da sige, der gør pt!

Jeg samler ikke på Maiden -et eksemplar er nok for mig. Min kælder blir nok heller aldrig til Maidens Bar II.
Jeg har set dem live snart 9 gange! Har været korthåret siden 1998 og langhåret siden fødslen.

Favorit-album: AMOLAD
Favorit-livealbum: LAD
Favorit-live-dvd: RiR
Bedste koncert: Roskilde 00
Favorit Eddie: Seventh Son-coveret.
Favoritnummer....arh glem det!

"The dream is true"


15-02-2008 00:26
Engin Kurt

Debat: 240 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 09-09-2003

Engin er navnet, og tro det eller ej så hedder jeg Kurt til efternavn.

Er 25 år og bor i Kolding, hvor jeg studerer på Syddansk Universitet. Jeg er igang med 2. semester på Cand.Merc i Styring & Ledelse, og forhåbentlig skulle det gerne udmønte sig i et job hos en større produktionsvirksomhed. Jeg har meget travlt med mit studie, og prøver også at passe mit arbejde som bogføringsassistent i et mindre firma.

Jeg har hørt Maiden siden BNW, og set dem live 6 gange i alt. Favoritalbummet er helt klart Powerslave, så jeg glæder mig som et lille barn til sommer, hvor jeg kun har planer om at se koncerten i Horsens.

Min musiksmag spænder meget bredt, med en blanding af ældre kunstnere over til nye. Jeg har helt klart en forkærlighed for 80'er bands som: Mötley Crüe, G´N´R, Def Leppard, Bon Jovi, Kiss, Billy Idol, Van Halen mm.
Et andet band som jeg hører ligeså ofte som Maiden, er Depeche Mode. Er helt bidt af deres mørke stemningsunivers, og selv om der ikke er meget tråd i musikken, så er det stadig fedt!

I fritiden spiller jeg fodbold på universitetets serie 5 hold, og ser også rigtig meget bold i fjerneren. Er en inkarneret AC Milan fan, så jeg følger selvfølgelig mest med i Serie A & Champions League. Rejser til Italien en gang om året for at følge mit hold, og i år skal jeg ned og se 1/8-finalen mod Arsenal. Håber på en samlet sejr, selv om det ser meget vanskeligt ud.
15-02-2008 09:34
15-02-2008 09:34
Michael Carlsen

Debat: 86 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 14-10-2003

...er navnet, og han har været en total nørd med Maiden siden de glade 80'ere (88 til dem, der skulle være interesseret). Det hele startede sjovt nok med, at jeg købte mig nogle Samantha Fox (ja, jeg var også liderlig dengang!) postkort, og hvis jeg skulle have rabat, skulle jeg tage to til, som blev Maiden - da jeg syntes, de så cool ud.
Derefter slæbte min lillebror nogle kassettebånd (hvad er det...?!) med hjem fra sin efterskole - Piece Of Mind og Somewhere In Time - og så slog det klik! Jeg blev fanget i denne modbydelige nørdeverden, hvor det ikke var nok at eje LP'en; jeg skulle også have CD'en, kassettebåndet (hvad var det nu lige, det var...?), plakaten, skuldermærket, badgen osv.
Nu, som 32-årig, har jeg meldt mig ud af deres fanklub, fordi det var lidt dyrt, når de ikke engang gad sende mig mine fanhæfter, men køber stadig ALT, de udgiver - der kan godt nok gå lidt længere tid nu, inden deres nyeste CD's anden udgave uden bonus disc havner på CD-hylden, men den havner der!
Bruce er uden tvivl yndlingen blandt sangere, mens Harris er min favorit (han ER Maiden!), Seventh Son står i høj kurs som bedste album (skarpt efterfulgt af Somewhere og de tre nye), Hallowed er alltime favorit track, og min bedste Maiden-ting er nok min Eddie Trooper-figur.
Jeg har to tatoveringer af Maiden-karakter: Trooper og to hænder, der hiver og flår i Riggs signatur.
Nå ja, så ligger min tegnestil også ufattelig meget op ad Riggs', da hele min ungdom gik med at kopiere hver eneste tegning med Eddie.

Ikke Maiden-relateret: Jeg er filmfreak, har en filmklub, elsker musik (metal - og ja, også det nye som Killswitch, System og Korn), har været gift, arbejder på Middelaldercenteret på Bornholm som bueskytte og frygter at kærlighed ikke er nok.
15-02-2008 11:09
Thommy

Debat: 237 indlæg
Fortolkeren: 9 indlæg
Medlem siden: 01-06-2004

Jeg hedder Thomas, er 32 år og bor i Århus.
Jeg har været Maiden-fan siden 1989.
Tjek min website: www.killers.dk

15-02-2008 11:25
iver

Debat: 1296 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 09-09-2003

jamen så lad mig da komme ind i kampen

navnet er brian (iver)sen et 32 årig gammelt røvhul der er i lære som maskinsnedker jeg har været kæmpe maidenfan siden 88' så jeg har også 20 års jubilæum i år og det bliver så fejret med 4 koncerter så er man oppe på 14 stk og ligesom flere herinde fra elsker jeg også at vågne op med kvalme og hovedpine jeg har lovet mig selv at begynde at motionstræne i år ha ha hvor utroværdigt nå men det var så lidt om mig


glæder mig til at møde en masse herinde fra til sommerens koncerter
15-02-2008 19:56
lynyrd skynyrd
Debat: 46 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-03-2006

claus christensen..........Aalborg Øst

38 år,....har hørt maiden siden 83-84 og horsens bliver min 4. koncert
ellers hører jeg næsten alt rock/heavy, men har en speciel svaghed for Black Sabbath(DIO) gammel Sepultura og så LYNYRD SKYNYRD

ellers står den på: tatovering/tegning, musik, familie, arbejde og selvfølgelig...........AaB !!!!

PS: jeg tegner( gratis og med glæde ) alt i kan finde på..........
15-02-2008 21:24
Adrian Smith

Debat: 558 indlæg
Fortolkeren: 8 indlæg
Medlem siden: 14-01-2005

Hedder Jens, er 15 år. Bor lidt syd for Århus.
Jeg vil nok kalde mig selv en blanding af en nørd og en ganske almindelig person. Fordi nogen dage bruger jeg på at sidde og nørde med et eller andet computer halløj, andre dage på at sidde og spille guitar, og andre dage på de skide lektier der er alt for mange af(Ja, jeg er en af dem, der først laver lektierne dagen før de skal afleveres )
Går til guitar, selvom jeg ikke ligefrem er den fødte guitarist, er det nu meget sjovt
Kan lide stortset alt musik, selvom det næsten kun er metal jeg hører.
16-02-2008 15:54
peterlund
Debat: 152 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 16-11-2006

peter fra fyn
har hørt maiden siden 83 og eer den lykkelige ejer af 50 stk vinylplader med maiden og de fleste købt når de udkom i 80erne og opefter skal helst høre lidt maiden dagligt og glæder mig til vi alle ses i horsens er far til 4 snart 5 og køre til dagligt bus har en drøm om at møde maiden og få en lille streg på et plade cover ps fylder snart 40 og er trommeslager i min spasomme fritid har kun øvet mig i 25 år og spillet det meste også maiden .men da der ik er rat mange kroner i det er det pt daddysduo.dk tjek lige den side ggg at respekt det er mig tv ses i horsens
18-02-2008 20:55
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Ok Here we go!

Rasmus her,35år og arbejder i Hæren.
Iron Maiden fan siden jeg var 8 år hvor jeg stjalt en Im skive fra min bror.

Jeg er bidt af en stor samler og samler alt hvad jeg kan finde med Maiden men mest sjældne items som ikke er lavet i 10.000 stk´s.

Alle mine ting har jeg sat ned i min kælder der bliver kaldt "Rasmus Bar Danmark" efter (Eddie´s Bar Portugal)
Der er lige nu 100kvm Maiden items i alle afskygninger men satser på at fylde lidt mere ind,der hvor jeg kan finde plads.
Jeg satser på at åbne en IMBar når jeg stopper i mili men det er først når jeg er 60,så lige et par dage inu.
Jeg har 2 stam gæster der altid tømmer min bar når jeg har være i tyskland og fylde den op(Simon/Ole)
Men de er sku nogle fine fyre og altid velkommen dernede.

Jeg rejser meget rundt i verden og mest for at se Maiden forskellige steder og møde fans "all over"
Det er super fedt at feste i hele verden med fans der har det på samme måde som en selv og tro mig man møder sku nogle vilde folk derude.

Denne Tour byder eller har budt på Maiden i Australien,USA,Findland,Tyskland,Frankrig,Polen,Czech rep,Danmark, Sverig,Rusland,Dubai,Brazilien,Chile,Peru og Argentina.

Jeg hjælper Ole og Simon med MaidenDenmark så der også kommer lidt nyheder på siden hahahah
Og så vil i se mig til de fleste Heavy Koncerter herhjemme,da jeg elsker at gå til koncerter og fyre den af.

I kan se en del af min Maiden samling på min myspace side,bare led efter ironrasmus og så skal i nok finde mig.

Jeg er aktiv på IMOC også hvor jeg sjovt nok hedder Rasmus.
Facebook er det også blevet til,søg Rasmus iron maiden fan..

Ellers er jeg bidt af Maiden historie og hvis der er noget jeg kan hjælpe med,skal i bare sende en mail gennem Maidendenmark og så skal jeg se om jeg kan hjælpe jer ok.

Ellers ikke så meget at sige end:
UP THE FUCKING IRON
COME ON YOUR IRONS






23-02-2008 18:02
03-02-2009 09:52
Anders

Debat: 791 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 26-07-2007

.. er navnet jeg er 17 år og bor i Slangerup, dog går jeg på skole i København.
Min maiden samling er MEGET diskret, har et styks af hver album og DVD.
23-02-2008 18:38
06-04-2010 08:10
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Jeg hedder Kim er næsten de 24 år, bor i Fredericia, Bruger mine penge som jeg tjener ved post danmark på musik. (Lp´er/cd´er med Heavy metal, omkring 800 kr- 1200 kr i måneden!) Men jeg bruger også en del penge på øl og flere øl. Og så støtter jeg den lokale engelske Pub i byen, med en købe nogle store engelske fad øl til mig selv og mine kollegaer. Bruger også penge på tøj. Har købt mig en lejlighed i Centrum, så den for fuld skrue på anlæget med det musik som jeg hører (tjek mit indlæg i debatforumet under "musik smag", så ved i hvad jeg hører!) Nok 30% af mit liv i dag er heavy metal! 30% er familie og venner, 30% er druk ture! og de sidste 10% bruger jeg på at kikke efter søde og kønne damer! Det er ikke sån at være single!!
Jeg elsker horror film/ horror musik begge ting må gerne være fra 1970´erne til slut 80´erne.

Det var vist det.

Er der nogen her inde som er fra Fredericia eller området? Det kunne da være lidt sjovt! Ellers så er det da også sjovt og hører fra folk andre steder fra! Stay Evil
24-02-2008 12:09
Gemini

Debat: 552 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 07-12-2006

Bjørn er navnet, 43 er alderen (så står det i mitt pass selv om jeg ikke helt kan forstå det) og jeg bor i Hemsedal i Norge.
Jeg (vi) er medlemmer av IMFC og IMOC, men jeg er ikke så mye på forumet der.
Facebook er på og jeg må nok medgi at jeg bruker en del tid på det. Har en gruppe på Facebook ved navn BruceAir 666 og en ved navn Orlando, Florida. Velkommen dit.
Reiser og opplevelser er det vi bruker våre penger på og selv om det er et langt stykke drar vi til vårt hus i Orlando så ofte vi kan (ikke ofte nok).

Jeg kom i kontakt med MaidenDenmark på BruceAir til Milano (derav mitt nickname) hvor jeg ble kjent med masser av flotte mennesker med samme musikksmak.
Jeg har hørt Maiden siden 1982 og var på min første konsert med Maiden i 1983. (Billetten står fortsatt i glass og ramme i stuen)

Siden ble det arbeid,arbeid,arbeid, kone, hus og to barn (døtre som mange av dere også kjenner) i altfor mange år, til jeg endelig ble singel igjen i 2002
Så skulle det altså gå 20 år !!! til min andre Maidenkonsert som var i 2003 og livet var i gang igjen

Jeg har hatt et rom i kjelleren hvor jeg hadde mye kvalitetstid med mine trommer (da min samboer ikke kunne utstå hverken trommer eller musikk) og døtrene mine kom stadig oftere ned der når jeg satte min musikk på.
Dette resulterte i at jentene har blitt med på mange av mine reiser rundt omkring for å se Maiden, og som alenefar hver annen uke må jeg si det er en stor glede å kunne dele en sånn interesse med mine to tenåringsdøtre.

Min favoritt er Nicko, Charlotte har Bruce som sin favoritt og for Karoline er det Janick som er helten.

Piece of Mind er min alltime-favoritt album, mens AMOLAD er like bak.
Ellers er selvfølgelig LAD livealbumet over alle.
7th son, SIT BNW og Powerslave er også av mine favoritter, men fuck, det er jo nesten bare gode album med Maiden så vi sier heller at VXI og X-factor ikke gir meg så meget. Og alle de andre gir meg masse gode vibes

Til sommeren skal vi på 2-sifret antall konserter, med BruceAir bursdagsfest som foreløpig avslutning. Kommer det en Brixton-gig igjen tenker jeg vi tar med den og.

Vi var så heldige å få være med på deres convention i december, og det gav virkelig mersmak. Det er en flott gjeng med mennesker i MaidenDenmark

For tiden ligger det 2 meter med snø utenfor huset vårt og det er vanskelig å tro at det kun er en måned til den skal være vekk, men kom igjen med snøsmelting her da, så vi kan komme oss på TOUR

Up the Iron`s friends
30-03-2008 13:26
super-eskimoen
Debat: 31 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 15-06-2006

Jeg hedder Jonas, 16 år og kommer fra en mini-by i Grønland. Jeg går på folkeskolens sidste år og skal på efterskole i Svenstrup fra august.
Første gang jeg hørte Maiden var det hjemme hos min bedste ven( han er ogs medlem herinde, jeg ka bare ik huske navnet. Noget med SorlaMurray eller-sådn-noget ) i 2004 og det var The Trooper fra Rock In Rio. De første gange jeg hørte Maiden ku jeg ik li dem, men da han blev ved med at høre Trooper begyndte jeg at ku li den. Lidt efter hørte vi også Dream Of Mirrors så Clansman og TNOFB og snar var det alle numrene jeg ku li.
Jeg har boet i Ålsgårde ved Helsingør i et år hos en dansk familie for at lære sproget, Danmark og hvad danskerne går rundt og laver.
Jeg skal med til Horsens koncerten i juli sammen med min danske 'bror' og 'far'.
Iron Maiden er mit number one band i hele verden, efterfulgt af Siissisoq og Metallica også hører jeg lidt AC/DC, Guns N'Roses, Deep Purple, Status Quo,Judas Priest og Nirvana.
Håber at jeg ikke længere er en totally unknown Maiden fan efter alt det jeg skrev, der ku selfølgelig stå en del mere, men spørg I bare når I vil vide mere.
Glæder mig til at se jer i Horsens og måske nogle Maidendenmark-convensions når jeg kommer til danmark.
Maiden-hilsner fra Grønland
05-04-2008 05:59
ACL
Debat: 22 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 24-08-2006

Allan C. Larsen er navnet.
36 år, landmåler, bor i Nykøbing Sj. men stammer så absolut fra Jylland (jeg får aldrig sjællandsk dialekt).
Har hørt Maiden siden '86.
Ellers er mine musikalske interesser primært Manowar (Jeg ved det. Skynder mig hen til et hul jeg kan gemme hovedet i), AC/DC, Chris Rea og Rammstein.
Derudover er jeg uhjælpelig BMW fanatiker og voldsomt nørdet ang. NürburgRing Nordschleife

Mine to koncert oplevelser i år skal være 'Maiden i Horsens og MagicCircleFestival i Tyskland
Up The Irons (og med hviskende stemme: Hail And Kill)
Vi ses i Horsens
07-04-2008 00:44
07-04-2008 00:52
Jens Dahlgaard

Debat: 451 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 28-08-2001

Jens Dahlgaard, 31 år, bor i Nykøbing Mors og det har jeg sådan set altid gjort. Jeg stod på Maiden-vognen i 1988 med 7th son. Det fedeste album! Havde aldrig hørt noget lign. Jeg er til daglig leder på en Ungdomsskole. Har været tæt på at ende som proff. musiker, men har efterhånden skåret lidt ned pga. hus, børn, kæreste, hund, bil osv.

Fedeste maiden-oplevelse er en koncert i Glasgow, Skotland. Dernæst må det være i Göteborg, hvor jeg boede på hotel med gutterne i 3 dage.

I øjeblikket har jeg en lille krise mht. Maiden.... Jeg synes faktisk, at de kriser kommer oftere nu.... Øv. Jeg hører i øjeblikket Judas Priest med albummet PAINKILLER! Den er da sindsyg god! Hold da kæft mand!

Skal til koncert med Danser Med Drenge om 14 dage!!!!!!!!!!!!!! Ja ja ja.... det er for at glæde kæresten lidt.... ;o)

Up the irons.
07-04-2008 10:21
SimonM
Debat: 350 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 29-05-2007

lige en tilføjelse: i har jo sikkert alle sammen set hinanden når i tager på de der conventions der

så en bitte billed ville lige være på plads..

http://tinypic.com/view.php?pic=30j1rut&s=3

jeg gemmer mig

jeg redigere ikk mit gamle indlæg da i aldrig ville opdage det så..
02-05-2008 13:26
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

hey cool ide
jeg hedder frank og er fra bramming, spiller selv musik(trommer) men står p.t uden band. udover det så prøver jeg at lærer mine to drenge at hører rock and roll, den store på fire er ved at være godt med
jeg startede med maiden omk. 86-87 da min onkel der på det tidspunkt arbejdede på grønland havde overspillet to musik videoer på vhs til min kusine, men heldigvis syntes hun det var noget være bras, den ene var judas priest og den anden live after death, så fik jeg dem og har været med siden. idag er jeg 30. vi ses i horsens om 17 dage
10-07-2008 19:28
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Jamen så vil jeg da også lige..
Jeg hedder Jimmi, er 25år og bor på Amager (har boet her siden jeg blev født)
Jeg er egentlig brugt det meste af min tid efter folkeskolen på at uddanne mig inde for det grafiske og troede også jeg sku være noget inden for reklame eller gamedesign, men så fik jeg mig et vikar job på et fritidshjem og nu har jeg sgu besluttet mig for at blive pædagog

Har dyrket kampsport i 10år nu og underviser også heri.

Startede faktisk med at være fan af Eddie, fordi min storebror var bidt af Maiden da jeg var lille og havde plakater osv med dem. Fik min første maiden t-shirt da jeg gik i børnehave, en t-shirt min bror havde tegnet på, senere (stadi i børnehaven) fik jeg dog et strygemærke bag på en trøje (LAD coveret) og havde også et kassettebånd med maiden med, men jeg tror kun jeg fik lov at høre et halvt nummer
Vi skal nok helt hen i slut 90erne før jeg fandt Maiden glæden igen, fik min fars gamle pladeafstiller og min brors gamle LAD LP.
Hører dog alt slags musik, men favoritterne er stadi Maiden, metallica, volbeat, tool osv
Har en 46 vinyler med Maiden, går dog ret meget amok med indkøb i øjeblikket

Up the irons
10-07-2008 21:12
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Jeg hedder Martin... Jeg er 16 år, snart 17 her til September.
Jeg lytter til nærmest alle genre af musik bare det lyder godt, men holder mig mest inden for Rap & Heavy Metal.
Jeg spiller guitar, en acoustisk Santana og en elektrisk Ibanez- ADC120-bk, og så har jeg en profil på Guitar.com.
Går i skole i Hillerød, bor i Annisse (Helsinge). Foreløbig har jeg aldrig været til en koncert ,så Horsens blir min første.
Jeg spiller også en masse FPS-spil som, Counter, Rainbow Six, Battlefield og Call of Duty.
Favorit bandsene er -#1 Iron Maiden -#2 Disturbed -#3 Metallica -#4 Korn og #5 Slipknot
17-07-2008 01:00
20-07-2008 15:15
Jern jomfruen

Debat: 129 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 16-07-2006

Navnet er michael...... 28år
Har hørt maiden siden jeg var 15... bor i karup i midtjylland..... elsker musik og spiller selv lidt guitar, har 7stk så der skulle være nok at spille på... jeg blev vild med maiden da jeg hørte afraid to shoot strangers hos en kammerat... og lige siden dengang har det bare været det fedeste... udover det hører jeg AC/DC, Metallica, G'N'R og div. rock i den dur..... har været til to koncerter en i Valby og så i Aalborg og glæder mig tiul horsens....
17-07-2008 21:47
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

jeg hedder Sebastian Rasmussen. jeg er 14 jeg har fødselsdag 21 November. Jeg syntes egentligt at det er pænt latterligt at jeg hedder Edhunter, når jeg kun er en lille splejs, men jeg hedder det fordi at jeg elsker spillet.

jeg kommer fra Middelfart. jeg har været maiden fan siden jeg var syv.

når jeg ikke høre Iron Maiden høre jeg Metallica, Motorhead, KISS, Nirvana, Ozzy Orsbourne og masser af Rammstein! Horsens bliver min første Maiden koncert. jeg er begyndt til guitar for et år siden. UP THE IRONS!
20-07-2008 14:50
07-04-2009 23:25
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

jeg hedder jenspeter og er 29 næsten 30 lige omlidt
jeg har hørt maiden siden 1990 og set dem 6 gange er stor heavy fan dog mest til tysk power og alt hvad der er udgivet af heavy før år 2000.. har lige fået lavet en maiden tattovering på benet ved siden af min blind guardian
skal se maiden i horsens og wacken som er mit 10 år jeg skal derned så maiden på wacken bliver kæmpe stort
20-07-2008 22:26
moonchild90

Debat: 2062 indlæg
Fortolkeren: 15 indlæg
Medlem siden: 30-11-2010

Ah havde overset denne tråd..

Mit navn er Kristian.
Jeg er fylder 19 nu her lige om lidt..
Jeg bor 15 km nord for odense, ved odense fjord.
Jeg laver en hel del i min fritid synes jeg.. Jeg interesser mig en del for stenalderen, og leder ofte efter redskaber i marker, potteskår mm. Min far har bygget flere joller. Vi sejler i en for tiden han byggede i 88, hvor grundformen er taget fra et vikingeskib, sejlene er ligeledes lavet derefter.. Hans næste projekt er at han vil lave en nøjagtig kopi af et vikingeskib, så vi må se en dag om vi skal invitere alle maidengutterne til odense, og så med ud og sejle på fjorden. Til hverdag er jeg i lære som elektriker i en lille bondeby her på nordfyn. Det bedste er den friske luft man får hver dag, og så man føler sig fri. Jeg spiller selv guitar, begyndte med ukulele da jeg var 7, og da vi en dag skulle ha lært se den lille kattekilling, spillede jeg holy diver i stedet. Så sagde min lærer jeg skulle guitar i stedet, og gik til det i 1 år, og har så spillet på egen hånd siden.. Jeg har en ESP EX400 med EMG-z pick-ups som jeg er glad for. Så går jeg en hel del op i hi-fi og den gode lyd. Jeg roder en del med at gøre evt. delefiltre bedre ved at skifte til bedre komponenter. Jeg har en svaghed for rørforstærkere og store gamle tannoy højttalere. Så spiller jeg bordtennis.. Var med til at vinde den bedste række for min alder sidste år, og kom på albani og måtte drikke lige så tosset man ville.. Jeg elsker at snakke, og holder humøret højt så længe som muligt ^^ Jeg er kæmpe maidenfan, som jeg selv betegner det.. Mit første bekendtskab med maiden var da min far købte wasted years singlen og jeg bed kanten i min kravlegård i stykker når jeg hørte den, Ozzy og så lykkehjulet.. Fik cd´en somewhere in time da jeg blev 4, jeg har den stadig, men er desværre lidt ridset efter den gamle skulle låne den til en julefrokost.. Jeg har fulgt med på maidendenmark siden 99, men er først blevet medlem i 06.. Mine farvoritplader med maiden er : Iron maiden, Powerslave, Somewhere in time, seventh son of a seventh son og no prayer for the dying.. Men holder dog stadig af alle maidens album.. Det er intet andet band som maiden med den perfektion, og den stil de kører.. Iron Maiden er et tidløst band. Jeg tager til næsten alle koncerter her i odense og mener det er vigtigt at støtte det lokale hvis der er noget på programmet folk vil høre. Jeg glæder mig til maidens næste tour omkring 2010 og selvf deres næste album
01-02-2009 16:33
2MinutesToMidnight
Debat: 905 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 12-05-2007

jeg hedder lasse (her svarer i "hej lasse" ) og jeg har været ædru i 3 måneder (nu skal i klappe af mig) haha!

ej jeg hedder som sagt lasse og jeg er 17 år gammel. jeg bor i silkeborg og går på silkeborg gymnasium. i min fritid hører jeg en masse fee hegn, spiller bas, fester med vennerne, arbejder i føtex (hvor mine chefer er efter mig pga. mit lange hår), tager til koncerter og så kan jeg godt li bajer. det var vist det hele
01-02-2009 19:15
01-02-2009 20:16
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Så mit beskedne bud på hvem jeg er:
Jeg hedder Henrik og er 19 år gammel. Jeg kommer fra København hvor jeg er født og opvokset, men som jeg skal forlade i en tid til sommer hvor jeg starter på mit studie som skibsofficer, hvilket betyder min kommende residens vil være at finde i Svendborg. Jeg begyndte at høre musik i en tidlig alder og herfra kan nævnes mange gode navne som bl.a. Åhh Abe og Smølferne! og da jeg voksede op i de lalleglade 90'ere kan man vel regne ud at som "barn" stod den mest på hits for kids og lignende, men i en alder af 13 år begyndte rocken at tage mere over i form af Rolling Stones osv.
i en alder af 15 år begyndte Maiden at gøre sit indtog og det har kørt lige siden. Den plade som har kørt flest runder på gramofonen er Seventh Son Of A Seventh Son LP'en som jeg fik af mine kære forældre. Yndlingsnummeret med Maiden er uden tvivl Wasted Years - skarpt forfulgt af the ewil that men do.
I min fritid står den på musik musik musik, computer og en fest i ny og næ og så selvfølgelig koncerter!
01-02-2009 20:57
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

hei
heter Frode er 38 år nordmann, har hørt på maiden siden jeg var ca 14. begynte å sille bass noen år før og ble hekta på maiden. harris er sjefen !!! har spilt i mange band,men aldri blitt noe. hører mest på maiden fra 80 og 90 tallet. det nye er ikke så innbydene,blir kreswn av å sille selv..... horer ellers på 70 talls prog rock som ELP er krevende musikk, slayer og grupper i den gata... men maiden er mitt hjerte nermest. koselige sider her .
02-02-2009 17:26
Gemini

Debat: 552 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 07-12-2006


Hei Frode, normann her og. Har kost meg på MaidenDenmarks sider i litt over to år nå. Veldig bra, hvor bor du?

Bjørn
02-02-2009 23:51
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

bor utenfor hamar.jobber der .
03-02-2009 21:57
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Det er sgu fedt at se endnu en Nordmand på MaidenDK, velkommen til foffen Håber du falder godt til, som du kan se, så har Bjørn hængt ved i over 2 år nu, så helt ubrugelige er vi da ikke hehehe...
03-02-2009 22:15
moonchild90

Debat: 2062 indlæg
Fortolkeren: 15 indlæg
Medlem siden: 30-11-2010

synes vi mangler en del folk på den tråd her
03-02-2009 23:01
Gemini

Debat: 552 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 07-12-2006


Skal vel på Kamelot i Elverum i mai du da??

Sorry folks, off topic
04-02-2009 17:35
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

53 år. Alderspræsident her? Den høje alder til trods er jeg først nu blevet klar over, hvor gigantiske Iron Maiden var og er. Da de blev kendte way back in time brød jeg mig ikke synderligt om dem. I 1984 var jeg I Warszawa på månedlangt sprogkursus i polsk og en af de første dage slentrede jeg ned af hovedstrøget i sommervarmen med en ven. På det brede fortov stod en polsk mini-fiat, hvorfra der blev solgt billetter til Iron Maiden. Prisen for os "rige" vesterlændinge var ca 10 ( : ti ) kr, så det var ikke så svært at beslutte sig. Som I jo alle ved fra "Behind the Iron Curtain" foregik koncerten i Torwar-Hallen. En betonsal af værste kaliber. Der var meget hedt. Og proppet til langt over sidste mand, thi billetkontrollørne lod sig gerne bestikke, så der kom nok nogle hundrede ekstra ind. Lyden var elendig især når man som jeg stod på bagerste række på en sidebalkon. Men stemningen: Jeg har nok aldrig oplevet noget lignende. Jeg tror man skal til Sydamerika for at opleve noget lignende. Folk var ellevilde, ekstatiske og sindssygt...glade. Efter koncerten lavede vi interviews med et par fans ( - aner ikke om jeg stadig har det kassettebånd ), som kort og godt havde været til deres livs koncert. Og jeg selv? Tja, først nu er det gået op for mig, at jeg var premieren på World Slavery Tour. Pinligt. Undskyld. Selv den koncert fik mig ikke til at dyrke Maiden. Det fik mig allerhøjest til altid sidenhen at tale "pænt" om gruppen. Stemningen glemte jeg dog aldrig!

D. 27. december 2009 satte jeg min bagdel i lænestolen for at se fodbold. Kamp aflyst. Heldigvis. På DR HD kørte der Iron Maiden. Hallo. Jo, der var de jo igen. De gode gamle drenge. Deres fænomenale fans. Og sørme om musikken egentlig ikke lød meget godt. Straks gik jeg på nettet og "lånte" musikken. Jo, det lød sgu faktisk rigtig rigtig godt. Nu er der gået under en måned. Jeg har næsten fået købt alle skiverne, har købt og "lånt" diverse dvd'er og bootlegs samt bestilt billet til Koengen i Bergen. T-shirts er købt. Over 30 års total fed musik er endelig landet i mine ører. Hvor dum kan man være? Men bedre sent end aldrig.....Alligevel satans osse. Jeg er jo gået glip af en helvedes masse koncerter.....Lige nu har jeg ingen favoritskiver. De er jo mere eller mindre suveræne allesammen.

Jeg hedder iøvrigt Kim og arbejder på 21. år i bogbranchen. Bachelor i historie og engelsk. Musikalsk er jeg til stort set alt, der ligger nosser og hjerne bag. Troede blot ikke at jeg var til Heavy Metal overhovedet. Siden jeg var 10 år har jeg været Rolling Stones-fan. Skal det være til den mere rå side, så lytter jeg til f.ex. Rammstein, White Stripes, Led Zeppelin og AC/DC. Ellers er det oftest Jeff Beck, Rory Gallagher, In Extremo, Kinks, Bob Dylan samt en masse folk/world-musik fra især Balkan.

PS : Jeg er ikke West Ham-fan, men derimod årtier gammel fan af Ipswich Town. Glæder mig da i det mindste over, at een af de bedste boots fra 1983 er fra netop Ipswich
24-01-2010 17:14
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Velkommen til Kim, og tak for en fed historie

Og ja, som du siger - bedre sent end aldrig
24-01-2010 18:27
moonchild90

Debat: 2062 indlæg
Fortolkeren: 15 indlæg
Medlem siden: 30-11-2010

ja, velkommen til. Jeg har lige et spørgsmål til, nu når du så dem der i polen. Hvordan var bandets energi, udstråling, taget i betragning ud fra sidste års tour? og var der lige så meget bevægelse på Bruce?
24-01-2010 22:18
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Mange tak Til Moonchild90, sorry, men jeg er sgu for "grøn" endnu til at kommentere fornuftigt. Det som står mejslet ind i min rock-sjæl var et band, der gav sit yderste. På mig virkede de ægte totalt overrasket over den utrolige modtagelse og energi de mødte fra publikum. Jeg mindes, at gruppens medlemmer stirrede på hinanden mellem numrene og på publikum som om de ikke troede de var virkeligt. Vi/Jeg så en gruppe, der i den grad gav alt hvad de havde i sig. Og jo, fra min halvdårlige plads forsvandt Bruce tit for mine øjne, så han må jo ha bevæget sig en pæn del Jeg har jo så stadig min anden ( og forhåbentlig endnu flere ) Maiden-koncert til gode, så jeg skal nok lige holde igen med forsøg på "kloge" meninger.
25-01-2010 09:53
Onkel Løg
Debat: 1084 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 26-08-2001

Dét der var nok lige den største kongeentre, som detteher forum nogensinde kommer til at opleve.
Alletiders historie - man bliver jo helt varm om hjertet!

Nu har du vel benyttet din opvækst til i det mindste at få tjekket noget Deep Purple og Uriah Heep ud, ikke, Kim? Ellers er det bare om at komme i sving!
25-01-2010 16:36
???
Debat: indlæg
Fortolkeren: indlæg
Medlem siden:

Takker igen. Uriah Heep 1973 ( ? ) i Falkoner var indtil AC/DC-koncert sidste år i Düsseldorf og nogle White Stripes-koncerter den mest "larmende" nogensinde, så jo de var med i opvæksten. Deep Purple blev jeg hurtig træt af. - Iøvrigt er det jo mig, der skal takke JER ALLE her for at ha været med til at holde Iron Maiden i live i alle de år, hvor jeg sov fra den gode lyd. I går aftes sad jeg og kiggede på Jer til koncerten fra svensk tv i Göteborg Ufatteligt at jeg er gået glip af den slags.....nu glæder jeg mig til sommer...og mon ikke jeg skal et smut forbi Wacken inden Bergen? Om jeg så skal kravle
26-01-2010 11:42
moonchild90

Debat: 2062 indlæg
Fortolkeren: 15 indlæg
Medlem siden: 30-11-2010

husk vi er nogen herfra der skal til Bergen. Desuden er det der er værd at høre med Uriah heep i perioden 69- 86
26-01-2010 15:49
Onkel Løg
Debat: 1084 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 26-08-2001

Quote: moonchild90
husk vi er nogen herfra der skal til Bergen. Desuden er det der er værd at høre med Uriah heep i perioden 69- 86


... Udover de andre senere skiver, som også er værd at høre...
26-01-2010 22:55
Anne

Debat: 82 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 01-03-2010

Halløj herinde.

Så vil jeg da også lige smide et par ord, da jeg regner med at være kommet for at blive Navnet er Anne, jeg er 25 år og bor på Østerbro med min mand, der dog lige PT er udsendt. Selv arbejder jeg også i Forsvaret. Mit Maiden bekendtskab er forholdsvist nyt, er blevet desideret fan inden for de sidste par måneder....Men må sige at være fuldstændig solgt! Nummeret der fangede mig var hallowed be thy name, havde simpelten aldrig hørt noget lignende. Bruce' stemme, musikken, og længden på nummeret, som kun bidrog til sangens storslåethed frem for at gøre den kedelig eller ensformig...Glæden var derfor stor, da jeg opdagede at jeg har 3 årtiers lignende god musik til gode.
Siden har jeg stort set ikke haft en stund alene, hvor der ikke har været hørt Maiden på den ene eller anden måde...Og har været dybt frustreret, hvis min mp3-afspiller har været løbet tør for strøm når jeg har været ude. Nu er mit mål at jeg skal til Maiden koncert i år, og Kristian/Moonchild90 har næsten overtalt mig til Bergen...Så nu er det bare lige at få endeligt fri de dage...
Inden min Maiden-mani startede hørte jeg meget forskeligt bla Metallica, Megadeth, Manowar, Disturbed og andre mere popede ting, som jeg vil undlade at komme nærmere ind på her...Regner med at de igen vil få en plads i afspilleren når euforien er faldet lidt

Og så er der vist kun en ting tilbage at sige....UP THE IRONS
05-04-2010 16:31
Onkel Løg
Debat: 1084 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 26-08-2001

Velkommen til, Anne. Så længe du ikke holder op med at høre Manowar, skal du ikke høre et ondt ord herfra..!
06-04-2010 01:45
Steffen Harris

Debat: 777 indlæg
Fortolkeren: 6 indlæg
Medlem siden: 13-02-2006

så vil jeg prøve igen ..

det er efterhånden nogle år siden jeg valgte at blive medlem her . dengang var jeg væsentlig yngresindet - ikke mindst alder , men også personlighedsmessigt . det resulterede også i at jeg kom dårlig fra start blandt folk her , og det vil jeg gerne benytte denne lejlighed til at undskylde mange gange for , og undskylde til alle jeg ragede mig uklar med dengang

men efter at have holdt mig fra siden i godt omkring 2 år , så er det en ældre steffen , der gerne vil deltage seriøst i debatterne , som er vendt tilbage

og nu vil jeg også gerne prøve at komme lidt ind i varmen igen , for måske er jeg også med på nogle conventions og wacken-ture inden for de næste par år
03-08-2010 01:16
Steffen Harris

Debat: 777 indlæg
Fortolkeren: 6 indlæg
Medlem siden: 13-02-2006

men men men ...

jeg hedder som sagt steffen , og er nu rundet de 17 år .
går desværre ind i mit livs hårdeste periode (indtil videre) her om 2 uger , hvor jeg starter i 2. g på gymnasiet ...

jeg bor i 7000 fredericia , stort set lige midt i landet . min fritid går på at arbejde i en Rema 1000 - den lige ved motorvejsafkørslen ved lillebæltsbroen; så kom ind og sig hej , næste gang i skal på burger king eller den nye sunset , haha desuden har jeg snart rundet 3 år i den forretning

udover skole og arbejde , så er jeg selvfølgelig sammen med venner, og der bliver seelvfølgelig også fyret en masse tid af på musikken !

lidt om mig
03-08-2010 01:22
Kurt Murray

Debat: 434 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 02-02-2003

Pænt goddag til jer alle sammen... jeg hedder pudsigt nok kurt og er en 22-årig pædagogstuderende med bopæl i Nykøbing F. I fritiden spiller jeg guitar og komponerer, hvilket er min helt store passion. Derudover er jeg vikar i noget bo og naboskab

Jeg begyndte at høre Maiden i december 2002, da en kammerat lånte mig, den dengang ny-udgivet opsamling "Edward the great". Jeg har været stor fan lige siden, men må erkende at jeg ikke længere kun har ét yndlingsband, men mange. Jeg er bestemt ikke rendyrket metal fan og har desuden en stor interesse for kunstnere som Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple, Gasolin', Jimi hendrix, Pink floyd osv. Slut-tresserne og 70'erne er min absolutte yndlingsperiode i musikhistorien.

Nu lyder det som om jeg slet ikke er maiden-fan... men det er jeg... og min interesse for maiden er i den grad blevet oplivet her på det seneste, nu hvor der er et nyt album i sigte. Blev lige inspireret af Jones:

bedste album: POM eller Powerslave.
bedste live-album: RIR
bedste dvd: RIR
bedste koncert: Valbyhallen nov. 2003 (har kun været til 2 koncerter)
favorit eddie: POM
yndlings numre tæller b.la. : ROTAM, DOD, Paschendale, Montsegur, SL, HBTN, ATG, SSOASS, 2MTM,
03-08-2010 18:16
Gemini

Debat: 552 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 07-12-2006

Ja så har jeg fått byttet brukernavn her, BruceAir... var mitt gamle
03-12-2010 18:44
Onkel Løg
Debat: 1084 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 26-08-2001

Hey, mit oprindelige indlæg til denneher tråd er sgu da blevet væk...?!

Men hva' fa'en.. Det vigtigste: Jeg hedder Løg, og jeg hører fuckin meget Manowar.
03-12-2010 20:11

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat