rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

At træde vande.... Fy Iron Maiden

Skrevet af Indlæg
Jens Dahlgaard

Debat: 451 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 28-08-2001

Jeg kan se, at sætlisten på "A Matter Of The Beast Tour ´07" kommer til at indeholde en masse numre fra The Number of the Beast og A Matter of Life and Death.... Helt ærlig.... På Ullevi hørte vi alle mulige numre fra de 3 første albums inkl. fra The Number of the Beast og i Aalborg/Valby hørte vi hele A Matter of Life and Death! Iron Maiden træder vande! Det er sku´ for let at drage på endnu en turné med stort set de samme numre! Kom nu Iron Maiden! I har så mange fede numre fordelt på en masse albums! Gå i øvelokalet og find dem frem! Øv!
10-05-2007 12:41
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Jeg må give dig ret, men det er igen en af disse evige Maiden debatter. Jeg var glad for at de spillede hele AMOLAD, det var et nyt tiltag og et frisk pust, men jeg savner, ligesom dig, at høre en masse numre, ikke nødvendigvis fra de gamle dage, men numre som ikke har været luftet på scenen før. Der er nok at tage af. Er der virkelig behov for et AMOLAD/NOTB show? Så hellere sing a long hitparade med de sikre klassikere.
10-05-2007 13:27
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

jeg undrer mig også såre over denne setliste. hvis de syntes at satset blev for stort ved at spille hele AMOLAD, og nu vil gøre "skaden" (og i mine øjne var det absolut IKKE en skade!) god igen, så fint da, men at de atter tillææger NOTB-albummet en så betydelig vægt er måske lige overkill nok?
På den anden side....næste forår fylder 7th Son-skiven 20 år...jamen, den vil jeg da gerne høre live, drenge.
Min pointe: der er altid en eller anden anledning til at hylde dette eller hint, bandets opståen, første gig med Dave, Bruces fødselsdag, udgivelsen af SiT i Paraguay...whatever...kom nu bare ud og spil..og lav en ny skive! Lad os få mumieshowet og liveudgivelse af AMOLAD-touren
10-05-2007 17:51

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat