rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Raising Hell - "no pun intended"

Skrevet af Indlæg
Greven

Debat: 365 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 04-07-2005

Sad og læste i biografien fra IMFC for et stykke tid siden, hvor Mark Snedden fortæller om Bruce´s afskedskoncert tilbage i 1993. Her skulle han ,under en snak om "a real dead one", havde vendt sig om mod Steve og sagt "no pun intended", hvilket i følge MS var rimeligt lavt af Bruce. Jeg mener "no pun intended" er noget man siger, når man vil understrege at der ikke ligger noget negativt i det man siger, selvom det måske kunne tolkes sådan ? Hvis det er rigtigt, kan jeg ikke forstå hvorfor der lægges noget negativt i at
Bruce har sagt det.

Er der nogen der ved noget om den episode ?? Og er det i øvrigt klipppet ud af raising hell dvd'en for jeg har kan ikke finde det på min.
19-12-2006 21:24
AgentOrange

Debat: 101 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 21-10-2005

Jeg tror, det kan tolkes sådan, at når Bruce Dickinson siger "no pun intended", så skal det NETOP forstås som en fornærmelse. Når han siger det i forbindelse med A Real Dead One, så vil han jo netop fremhæve, at Iron Maiden er "a real dead one" uden ham. Hvis han ikke havde sagt noget, så ville ingen jo have tænkt videre over det.
Det er i hvert fald en tolkning.

Men jeg må indrømme, at jeg ikke kender hele konteksten, så det kan være, jeg tager fejl.
19-12-2006 22:00
Greven

Debat: 365 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 04-07-2005

Jeg er lidt i tvivl om hvad udtrykket "no pun intended" betyder helt nøjagtigt må jeg indrømme.

Men hvis jeg forstår dig ret, mener du at Bruce´s prøver at fjerne den egentlige betydning af titlerne på de 2 live cd'er dengang ?(ARDO med gamle numre og ARLO med nye numre) og dreje dem i den negative retning som du beskriver ??

Ja den kan jeg godt følge dig i - godt tolket
19-12-2006 22:30
AgentOrange

Debat: 101 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 21-10-2005

Jeg mener, at "no pun intended" simpelt hen betyder, at man ikke har til hensigt at lave nogle morsomme sammenligninger.
Hvis man f.eks. taler om en organisation af bloddonorer og en person udtaler sig noget i denne retning "vores organisation mangler medlemmer, vi har simpelt hen brug for nyt blod..." her kunne man passende tilføje "no pun intended".
I den forståelse mener jeg helt sikkert, at hentydningen fra Bruce Dickinson var noget ufin.
19-12-2006 23:10

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat