rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Mit band

Skrevet af Indlæg
Kurt Murray

Debat: 434 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 02-02-2003

mit band Twilight Avenue, som jeg er Leadguitarist i, har fået optaget nogle numre her i sommers så jeg tænkte, at jeg lige ville komme med et link herinde, så musikken kan blive spredt noget mere. I må selvfølgelig bære over med, at numre halter lidt nogle steder og så er vokalen heller ikke altid lige helt ren. men håber at i vil kommentere det i denne tråd, både hvis det er godt eller skidt. jeg vil også lige gøre opmærksom på at det ikke er i stil med maiden. genren er bare rock/ hård rock måske....men inde på siden finder i otte numre som er rimelig varieret, så jeg håber i vil give det en chance. inde på siden finder man også et link til vores profil på myspace.

http://www.soundvenue.com/band.asp?id=4270
14-10-2006 14:04
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Jeg er ikke stor tilhænger af denne slags indlæg som ikke har noget med Maiden at gøre, men jeg har lyttet til jeres sange og jeg bliver - for din egen skyld - nødt til at kommentere dem.

Nu ved jeg ikke hvor længe i har spillet sammen og det er ikke for at tage modet fra dig, men jeres såkaldte "demo" er i mine ører totalt ubrugelig. Jeres sange halter afsted i et tempo så selv den mest kokain påvirkede må kæmpe for at holde sig vågen. Produktionen er elendig, dårligt mixet, jeres sange mangler melodi og personlighed, trommerne lyder af og til som en sæk kartofler på vej ned ad en køkkentrappe, jeres forsanger burde have lidt mere selverkendelse, for han kan absolut, og jeg gentager absolut ikke synge. Denne "demo" kan hverken skaffe jer spillejobs, pladekontrakter eller airplay hvis i har ambitioner i den retning. Desuden er der ingen rød tråd i de sange i har lagt ud. Det lyder som om i har svært ved at finde jeres egen identitet og kaster jer ud i en sand pærevælling af stilarter. Det er vigtigt, hvis man vil være rockstjerne, at være gennemført stilren og hudløs ærlig så man undgår stilforvirring. Hvis det her er topniveauet foreslår jeg 1) at i går i træningslejr og indspiller en ny demo om et års tid når i kan lortet ordentligt og så ofrer lidt mere sjæl og penge i projektet. 2) At du finder nogle andre at spille med, for du lyder umiddelbart som den eneste som kan spille ordentligt på dit instrument. 3) I får jer en uddannelse.
Det lyder måske hårdt, men det er en hård branche hvor der kun er plads til dem som er dygtige eller nyskabende. Håber ikke at du går ned med flaget for det er ikke min intention, men jeg taler af erfaring.
15-10-2006 08:57
Ancient Mariner

Debat: 41 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 28-04-2006

Som "Great Dane" skriver: Find nogle andre at spille med... Men jeg synes da det er positivt i selv laver sangene... der er sgu for mange der lever højt på andres succes.
16-10-2006 12:29

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat