rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Snak om DVD

Skrevet af Indlæg
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Nu har der, forståeligt nok, været en del skriverier om den tekniske (eller mangel på samme) side af DVD-udgivelsen DOTR.

Hvis vi ser bort fra (hvis man kan?) at en af skiverne virker mindre hensigtsmæssigt, hvordan synes I så den er? Nogle har stemt her på siden, og det er vist spredt lidt på sutter-røv til kanonfed-indekset. Kunne vi få nogle begrundelser op og køre, for det ene og for det andet?

Opfordringen er hermed givet?
13-02-2006 22:10
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Altså jeg synes jo den er alle pengene værd for dokumentar disken alene!
Selvom live skiven så ville fungere her, så tror jeg næppe jeg ville se den ret ofte. Jeg kan ikke blive gode venner med Harris' 500klip i sekundet!
Men dokumentarerne er fantastiske! Jeg elsker den slags! Lige med undtagelse af "fan-delen", det er godt nok ligegyldigt....
13-02-2006 22:39
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Jeg synes som Ole at dokumentar delen er guld værd. Når man som mig bare må vide alt om Maiden, er dette her lige sagen. Fan delen synes jeg er rimelig ligegyldig.
Selve koncerten er fed, omend ikke den bedste de har leveret. Tilgengæld er set-uppet fantastisk og nok et af deres allerflotteste, men det vidste vi jo i forvejen, men alligevel et fedt gensyn. DOD og Paschendale fungerer perfekt. Desværre trækker det gevaldigt ned at Steve selv har stået for klipningen. Det bliver til tider for uoverskueligt med alle de klip, og jeg bliver nødt til at lukke øjnene eller kigge væk for at undgå at få flimmer for øjnene. Og hans detalje med at klippe sort/hvide shots ind imellem er også overflødig.
Men selvom jeg savner flere flydende og mere sammenhængende klip, alt i alt en fin udgivelse.
14-02-2006 10:18
lasse bloch

Debat: 201 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 23-02-2003

jeg syntes den er super fed den nye dvd.
det med de hurtigt skiftende klip har jeg ikke rigtig lagt mærke til, så det generer mig ikke, og de klip uden farve er næsten også så sjældent de kommer så det syntes jeg skam ikke gør noget!!!
og ja de interwievs med fansene er ligegyldige syntes jeg, hun spørger om det samme hele tiden, og det bliver altså kedeligt at høre på i en halv time, og mand kan se at nogle af dem bliver irretret over at køen går vidre uden dem, vilket jeg godt kan forstå.
men selve koncerten er super fed syntes jeg, kan rigtig godt lide paschendale, og selve introen til nummeret. og at de spiller et stykke i the trooper en oktav lyser det ved jeg ikke hvor mange der har lagt mærke til, men det lyder rigtig fedt syntes jeg.
men alt i alt så syntes jeg det er en rigtig god dvd som er alle pengene værd.
14-02-2006 11:31
Kurt Murray

Debat: 434 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 02-02-2003

Ja syntes den er skide fed... jeg synes også personligt at steve harris overdriver med for mange billedskift i minutet hvilket er ret forstyrende... men ellers superfed koncert og dvden er klart bedre end cden. og så er der jo de mange fede dokumentarer. jeg fandt ud af at jeg bruger samme mærke strenge som janick gers....
14-02-2006 17:24
Kurt Murray

Debat: 434 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 02-02-2003

Quote: lasse bloch
jeg syntes den er super fed den nye dvd. det med de hurtigt skiftende klip har jeg ikke rigtig lagt mærke til, så det generer mig ikke, og de klip uden farve er næsten også så sjældent de kommer så det syntes jeg skam ikke gør noget!!! og ja de interwievs med fansene er ligegyldige syntes jeg, hun spørger om det samme hele tiden, og det bliver altså kedeligt at høre på i en halv time, og mand kan se at nogle af dem bliver irretret over at køen går vidre uden dem, vilket jeg godt kan forstå. men selve koncerten er super fed syntes jeg, kan rigtig godt lide paschendale, og selve introen til nummeret. og at de spiller et stykke i the trooper en oktav lyser det ved jeg ikke hvor mange der har lagt mærke til, men det lyder rigtig fedt syntes jeg. men alt i alt så syntes jeg det er en rigtig god dvd som er alle pengene værd. :)


er det ikke en 3. stemme (The trooper)
14-02-2006 17:26
lasse bloch

Debat: 201 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 23-02-2003

hehe det ved jeg ikke det kan det sagtens, sagtens være har ikke så meget forstand på guitar, syntes bare det lyder fedt!!!
14-02-2006 20:15
Moonchild666

Debat: 803 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 10-06-2003

Quote: Kurt Murray
Ja syntes den er skide fed... jeg synes også personligt at steve harris overdriver med for mange billedskift i minutet hvilket er ret forstyrende... men ellers superfed koncert og dvden er klart bedre end cden. og så er der jo de mange fede dokumentarer. jeg fandt ud af at jeg bruger samme mærke strenge som janick gers.... :metal:

De koster ca. 100 kr. pr. steng gør de ikke? Du må være en rig mand
15-02-2006 00:23
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Inden debatten ender i guitarstrenge og folks privatøkonomi vil jeg da også gerne selv sige noget om emnet.

Jeg er også mest glad for doku-delen. den er nok den del af udgivelsen, jeg har været mest spændt på. Jeg synes ikke den opfylder forventningerne 100´% og jeg havde måske håbet på at få lidt mere indblik i hvordan tingene blir besluttet i studiet. Det tætteste vi kommer er "jaja, det må vi lige snakke om, lad os få en pint". Det var lige præcis uner indtagelsen af den pint, vi skulle have fået lov at være fluen på væggen. Omvendt øsnker jeg heller ikke, at mit favoritband falder til terapeut-patten, som metallica gjorde med deres Some Kind of Monster-film. Det tænker jeg slet ikke er maidens stil. Men bare lidt mere...næste gang. Der er for meget rygklapperi iøvrigt: Ingen tvivl om, at Maiden har fundet en god producer i Shirley, men det skal vi for faen ikke have ind med skeer?
Ham guitartech-fyren, der ordner Adrians gear er alle pengene værd. Han er eddermame tør!
Fans delen har jeg faktisk ikke set endnu, men det virker lidt ligegyldigt, og se-hvor-nye-unge-fans-vi-har-agtigt.
Koncerten er vel noget nær skamklippet. Jeg synes sort-hvid klippene er okay. Lyden på publikum svinger påfaldende meget i sourround-delen.
Jeg savner nogle af Bruces små hidsigheder imellem numrene...husker især nogle verbale klaps lige inden Rainmaker i Valbyhallen. Er de med på nogle af piratudgivelserne...bl.a. en fra New York?

Summesummarum: på højde med RiR mht koncerten. Væsentlig bedre end Donington 92-videoen. Maiden England...den har jeg ike set i årevis, men jeg husker den som ret fed. LAD er stadig ikke overgået.
15-02-2006 23:30
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Lidt mere til koncerten: det står klart for i hvert fald mig nu, at det i høj grad er Bruce der pisker den hest, der hedder show/udklædning osv.

jeg syntes de speakede introer til både paschendale og DoD er kiksede...ligesom Bruces egne "oplæsninger" under Chemical-touren. De "knækker" flowet i koncerten.

DoD-touren var klart mere teatralsk i sit udtryk end f.eks. koncerten i Rio...og jeg må tilstå jeg synes det virker lidt campet noget af det. Så hellere en reel rockkoncert uden så meget dikkedarer...og de kan jo heldigvis begge dele til fulde!

Så jeg er ikke enig med Great dane om at set-uppet var det flotteste. Både SSOASS, LaD og SiT-scernerne stikker det. Borgen i baggrunden er sgu lige lovlig Spinal..tør man sige det...Tap.
15-02-2006 23:39
Terkel

Debat: 196 indlæg
Fortolkeren: 1 indlæg
Medlem siden: 01-04-2004

jeg synes death on the road er en pisse fed koncert, dvd. Måske er dér nogle enkelte fejl i sterio versionen, men derfor synes jeg ikke man kan sige den sutter røv, så er man da ikke en rigtig maiden fan Alle jer der har bestilt fra what records i england, får også tilsendt en ny sterio version der skulle være ok. Så ingen brok.

---Up The Irons---
16-02-2006 12:36
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Jones, jeg mener ikke at set-uppet er det flotteste de har lavet. De tre tourneer du selv nævner er uden tvivl det bedste vi har set fra Maiden og i det hele taget fra noget band. Men siden seventh tour synes jeg ikke de har lavet noget som tilnærmelsesvis når DOD til sokkeholderne hvad lys- og sceneproduktionen angår. Indtil da synes jeg nemlig det var, som du skriver, reelle rockkoncerter uden for mange dikkedarer, og jeg har derfor savnet en stor produktion fra drengene. Mht. Bruce, så ja, det er ham som tager en stor del af slæbet med at få publikum med, men sådan har det jo altid været. Der er alt for mange bands som er for selvfede og slet ikke når ud over scenekanten fordi de står der for deres egen skyld og ikke for deres fans. Maiden når stadig helt ud til de bagerste rækker.
Det lyder lidt som om du synes de er faldet af på den, og der kan jeg ikke være mere uenig. Måske løber Steve ikke en 100 meter i samme tid som i de glade 80'ere, men han er fandeme ikke langt fra.
16-02-2006 13:06
Jones

Debat: 945 indlæg
Fortolkeren: 7 indlæg
Medlem siden: 17-03-2003

Great D: jeg skulle lige genlæse mine indlæg...hvis jeg har givet indtryk af, at jeg synes Maiden er faldet af på...så har jeg udtrykt mig meget forkert!

Maiden er og bliver et af verdens bedste og mest hårdtarbejdende liveacts. Punktum!

Min "kritik" eller måske snarere udtryk for personlig smag gik på forskellen mellem en tour som DoD og en tour som Gimme Ed eller Metal 2000. Førstnævnte er en sådan tour, hvor showet (læs: bagtæpper, Bruces fastelavnstendenser (som er fine nok!) osv) får mere plads. De to sidstnævnte er mere in-your-face-"Here's a song from the piece of Mind album: the Trooooper"-stilen...og den kan jeg godt lide.

Men som jeg også pointerer: indendørs-showet, masker (som Bruce også brugte under f.eks. Powerslave i 85-86) har også sin charme. Måske er charmen bare blevet lidt udvandet med årene. Det kan have noget at gøre med mig...eller tidens trend -Som Maiden som bekendt altid har skidt højt og flot på...thank god!

Men faldet af på den? Nix?

Sad også lige og tjekkede i hukommelsen tilbage til turnerne siden 7th Tour. Der er jeg enig i, at DoD-touren har været den fedeste siden. Lyset især er suverænt! Ikke set bedre siden Prisoner på 7th tour. Bedste Eddie...uha, det koster en ny tråd. Opfordring givet.

Men hvorfor prioriterer de ikke noget mere pyroteknik når de spiller??? Steve, se for fanden da nogle rammstein-gigs
16-02-2006 22:14
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004


Godt ord igen, Jones. Jeg har selv tænk på hvorfor de ikke benytter sig af pyroteknik længere. Jeg savner sgu nogle eksplosioner.
17-02-2006 08:50
Mads Yde Søndergaard

Debat: 1457 indlæg
Fortolkeren: 23 indlæg
Medlem siden: 12-06-2005

så det altid noget, at man ka tage til Rammstein hvis man vil se ild
17-02-2006 13:01
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Quote: Mads Yde Søndergaard
så det altid noget, at man ka tage til Rammstein hvis man vil se ild



Præcis!
17-02-2006 13:46
Kurt Murray

Debat: 434 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 02-02-2003

Quote: Moonchild666
De koster ca. 100 kr. pr. steng gør de ikke? Du må være en rig mand :aor:


De koster 80 kr. pr. sæt(i Den butik jeg handler i)... men da jeg arbejder i den musikbutik får jeg dem for 60..hæhæ
18-02-2006 18:19
Moonchild666

Debat: 803 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 10-06-2003

Quote: Kurt Murray
De koster 80 kr. pr. sæt(i Den butik jeg handler i)... men da jeg arbejder i den musikbutik får jeg dem for 60..hæhæ :metal:

80 pr. sæt? Fedt nok... Så må jeg vidst skifte strengemærke... Jeg troede ellers de strenge var megadyre... Signature model af steve's strenge koster omtrent 400 kr.(!) Det gør de i hvert fald på Island... Haha...
19-02-2006 14:26
XoRRoX
Debat: 14 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 06-01-2006

Jeg synes selv, at det er en kanon ide. Det et en rigtig god koncert, med nogle fantastiske øjeblikke. Selve klippene har jeg personligt ikke så meget imod, selvom der er lidt for mange klip med skrigende publikummer. Men det er jo smag og behag
Dokumentaren er også meget fed, og man kommer nogenlunde bag mange ting. Måske lidt for mange positive vinkler, men det kunne være værre. Det med fansene er temmelig ringe, desværre.
19-02-2006 17:50

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat