rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

Gudernes død.

Skrevet af Indlæg
Philip

Debat: 463 indlæg
Fortolkeren: 8 indlæg
Medlem siden: 15-05-2005

Eftersom jeg forholdsvis ny fan.. Dvs, siden '04..
Men har læst og læst om Maiden rundt om kring.. Og det lyder somom efter Bruce skred.. Så har det bare gået ned af bakke, og Maiden er ikke rigtigt kommet på rette spor, selvom de har fået de gamle guldfugle tilbage igen..
Men jeg ville hører om Guderne måske for en slags comeback med deres nye album der udkommer i slutningen af '06 eller starten af '07.. Eller om jeg bare er galt afmarcheret
21-08-2005 20:56
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Jeg syntes at du er galt på den.

Har været fan i mange år og ser da kun at Maiden er blevet bedre og mere populærer siden Bruce og Adrian er kommet tilbage.

Først fik vi Brave New World og så Dance Of Death og de har bare solgt mega godt+deres koncerter er blevet større og større og det ser ikke ud til at det stopper her.

Maiden er på tour nu og de spiller kun nummre fra de 4 første albums og de sælger stations ud hvor mange af de fans der kommer for at se dem ikke var født da de plader udkom.

De er også med på Ozzfest i USA og de har lagt den ned med storm og alle skriver om at Maiden spiller røven ud af bukserne på Black Sabbath og her snakker vi om Heavy Metal guderne af alle,så jeg syntes at det er tommelfingeren op.

Jeg syntes Maiden rider på en sky og det er ikke til at se om den stopper her eller om den kan rejse sig større når deres nye plade udkommer næste år.

Bare min mening.
"up the irons"
21-08-2005 21:15
Grenberg

Debat: 355 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 15-10-2003

Enig med Rasmus. Efter genforeningen er de blevet størrere og bedre end de nogensinde har været før..Kan selvfølgelig være at folk vil gøre alt for at beholde Bruce..kunne jo være at Blaze kom igen *ggg*..Spørg til side. Efter Bruce og Adrian kom igen virker det som om at de har fået lysten igen til at fyre den af. Er jo nogen gange en god ide med en pause, men tak fordi de kom tilbage
21-08-2005 23:11
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Jeg er os MEGET enig med rasmus.

jeg har os været fan i mange år, og jeg føler bare at Maiden toget ikke kan stoppe før bandet selv slår bremsen i, og det gør de ikke for øjeblikket med bl.a, som rasmus siger, udsolgte koncerter ved ozzfest... med udklægning af nye fans hver dag over hele verden, og med den succes de har siden de startede i 70'erne, så nej "Guderne" er ikke ved at dø, tvært imod...

Jeg syntes også at jeg ser flere og flere med maiden t-shirts på gaden... og langt de fleste jeg ser er yngre end jeg, så fan-skaren bliver ikke bare større den bliver os yngre og yngre, den helt rigtig udvikling efter min mening.

Og jo jeg vil godt indrømme at den tid med blaze som frontmand var ikke den bedste tid, selvom at jeg faktist syntes at han gjorde det ok... men han er ikke nogen Bruce Dickinson eller Paul Dianno...

Et par af mine meninger...
22-08-2005 08:09
Philip

Debat: 463 indlæg
Fortolkeren: 8 indlæg
Medlem siden: 15-05-2005

Yes.. Jeg tror da på jer
22-08-2005 16:06

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat