rss feed

Debatforum

Tilbage til emneoversigten

Gå til bunden af siden

maiden denmark!!!

Skrevet af Indlæg
Iron Jeppe

Debat: 90 indlæg
Fortolkeren: 3 indlæg
Medlem siden: 03-03-2005

er der nogen der tror maiden kommer til danmark
eller er det udelukket!!!
17-05-2005 19:45
Iron Jeppe

Debat: 90 indlæg
Fortolkeren: 3 indlæg
Medlem siden: 03-03-2005

iron maiden iron maiden iron maiden
17-05-2005 19:54
iver

Debat: 1296 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 09-09-2003

jeg tror sgu det er sket med det der er ellers bare et perfekt hul imellem norge og tyskland det kunne ikke passe bedre med roskilde men tror sgu at de kommer derover med et nyt album næste år m/
17-05-2005 19:56
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Jeg vil blive MEGET overrasket hvis de kommer til DK. Det ville ha' været off.gjort nu hvis det var... De havde sikkert lagt billet ind på Roskilde, men jeg tror Rosk. ledelsen har sagt "nej tak", da de jo ikke er meget for at ha' de samme bands alt for tit... Ærgeligt...
17-05-2005 20:43
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Jeg syntes faktist at Danmark er overset af mange bands efterhånden og det ser jeg som lidt af et problem... vi mangler altså nogen flere metal-festivaller både i det jyske (For en gangs skyld) og på fyn og sjælland, ikke at overseelsen kun er fra bands men også mangende interesse for at få dem til landet... og vi er dælme mange efterhånden der gerne vil have nogen store navne at se... FX. Nightwish, Manowar, Edguy, Slayer, Iced Earth o.s.v...

Det er bare min mening....
18-05-2005 08:15
The_Trooper

Debat: 183 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 22-03-2004

lige præcis
18-05-2005 08:31
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

grunden til at vi er overset er at billetter simpelhen sælger dårligt i DK,Metallica kan sælge på grund af Lars og rammstein på grund af trend men jeg tror ikke at gentofte sælger ud og det er selv om det er billigt 350kr for 4 bands.
Maiden sælger lige knap nok Valby ud og det er med hjælp af Svenskerne,så vi må nok se i øjenene at mange vi spring Dk over og måske tage lidt flere datoer i Sverig.
Surt men sådan er livet.
Jeg syntes da også at vi får en del bands her,så helt slemt er det da ikke.
m/
18-05-2005 09:37
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

jo tak men det er jo altid i KBH. området når der endeligt sker lidt og det syntes jeg bland andet os er lidt trist... jeg har ikke til bro'en hver gang der sker lidt på metal-scenen i DK... det er nok os derfor at bands ikke kan trække fulde huse, hvis de nu bare kunne kigge forbi i det jyske eller på fyn så ville der komme mange flere danskere, det er jeg ikke i tvivl om
18-05-2005 09:43
Rasmus

Administrator
Debat: 5304 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-06-2002

Det sker da også at i får nogle bands ovre i det jyske men jeg er ikke enig i at der vil komme flere til koncerterne hvis de blev spillet på fyn eller jylland.
Husk at i har både Scorpions og Alice Cooper til sommer og jeg tror ikke at det hjælper de festivaller ret meget men nu må vi se.
18-05-2005 09:49
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Jeg tror heller ikke at de navne hjælper for de er out and gone, så hvis det er det vi skal kalde metal i jylland og fyn, ja så sker der noget men jeg syntes bare ikke at de 2 du nævner er det vi alle vil se på, nej jeg taler som sagt om dem jeg tidligere har nævnt nemlig: Nightwish, Edguy, Iced Earth, Manowar og ja skal vi ikke bare tage Rammstein med, da deres sidste koncert jo var i forum ik'. Jeg mener helt klart at Jylland og Fyn bliver overset mest, men jeg mener os samtidigt at hele landet bliver overset generalt. Og det er mere dette jeg er lidt trist over, for har man ikke penge til storbælts-broen så har man da heller ikke penge til at tage til sverige bare som et eksempel...
18-05-2005 09:58
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Jeg synes faktisk ikke det er så slemt som det har været. Der har sgu været en hel del fede koncerter på det sidste. Selvfølglig spiller de største bands oftest i Kbh, der jo et større potentielt publikum. Men jeg synes sgu der er begyndt at komme mere metal i Jylland og på fyn også. Fyn har www.metalmekka.dk der arrangerer en hel del på Rytmeposten, og Aarhus har www.feemetal.dk + der er ret ofte metal koncert på Voxhall og af og til også Train... Musik cafe'en afholder club-brutale eller hva det nu hedder 1 gang om måneden, så der er sgu også gang i den.
Aalborg har www.amf.dk og der er også www.metalgrotten.dk . Fredericia har www.hardcorefestival.dk , Herning har www.imperiet.net ...
Jeg synes sgu der er rigtig mange gode arrangementer over hele landet, det er ikke kun i Kbh det hele sker
Men når det er sagt, så har i helt ret i, at det er et tilbagevendende problem, at danskere ikke gider troppe op og punge ud til de store koncerter. Ærgeligt, men sådan har det stortset altid været, og det ændrer sig nok aldrig!
18-05-2005 10:42
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Jeg er bare ikke enig.... og da slet ikke at Kbh. området har et større potentielt publikum... Grunden til at det menes er vel at når der eneligt kommer nogen navne til landet som kan sælge så er det for det meste i det område og grunden til det store problem som jeg ser det er at folk tror at det kun er landmænd og fiskere som bor i jylland og det er sku' noget pis, vi kan ikke komme uden om at der er mindst lige så mange metal-fans herovre som i kbh. området og hele sjælland.
Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at der skete noget rigtig, rigtig stort i Herning (Jeg kommer ikke derfra) fordi det er nogenlunde centralt i landet, der er omtrandt lige langt for alle om man bor i Kbh. elle nord for Aalborg. Problemet her er så måske at dem som har mulighed for at gå til metal-koncerter på sjælland ville ikke komme herover da det nu er jdem som skal betale for bro'en og husk lige på at der er flere end mig der gerne vil til metal-koncerter men kan ikke fordi de ikke vil eller kan betale for den skide bro.
18-05-2005 11:06
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Har du overhovedet læst min post?
Der er masser af metal-arrangementer i Jylland!
Det du siger med at problemet skyldes at "folk tror det kun er landmænd og fiskere der bor i Jylland" holder jo ikke vand. Der er, som sagt, masser af metal-koncerter i Jylland, og hvis arrangørerne mener et stort navn vil kunne trække publikum, så bliver det booket. Det siger da sig selv. Problemet er, at (de fleste) folk ikke gider rejse efter koncerter. Og så er det ligegyldigt om det er fra Aalborg til Aarhus, Herning eller Kbh. Hvis bandet ikke spiller inden for relativ kort afstand, (så folk har en chance for at komme hjem igen), så gider de ikke. (jeg siger selvf. ikke at alle har den indstilling, men generelt er det den herskende holdning). Det er da rigtigt, at der nok er ligeså mange metal-fans i Jylland, men de er altså godt spredt!
Og netop derfor kommer man altså ikke udenom at, alt andet lige, er der et større potentielt puplikum i Kbh området!
Der bor over 1 mio mennesker der alle kan komme til et hvilket som helst spillested i Kbh med off.transport for under 20kr!

Og hvad er det for en besynderlig kommentar til sidst med at der er andre end dig der vil til metal-koncerter, men ikke kan komme til det pga broen??? Jeg bor selv i Aarhus, er på SU og har 2 små børn. Jeg hører nok til dem herinde der har den ringeste økonomi overhovet, men jeg er da jævnligt til koncert i både Odense, Kbh og Aalborg. Så dyrt er det sgu heller ikke!
18-05-2005 11:23
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Jeg har læst dine mails....
Jeg tror helt ærligt "Journeyman" at du har mistolket mine mails... eller vil misforstå dem det ved jeg ikke, for meget af det du siger her er netop det som jeg siger, måske på en anden måde men hovedsagligt så er vi enige om meget ser det ud til, dog med visse twists.
Ja der sker meget på metal-scenen i Jylland men fandme ikke af betydning det sker sku' kun på den anden side af grænserne og når der endeligt sker lidt så sker det som sagt i Kbh. området det kan vi fandme ikke komme udenom, nøjagtigt som du selv siger, og jo jeg mener at Jylland ville kunne samle lige så mange til koncerter som man kan i Kbh. - dette føre mig så til det næste -
Problemet som du siger med at man ikke vil til koncerter hvis det ikke er relativ kort afstand er jeg fuldstændig enig i, det er bl.a det jeg mener med bro'en, Min kommentar omkring landmænd og fiskere tror jeg du har misforstået.
Det jeg mener er at man ser hovedstads-området som det mest potentielle sted at holde koncerter med store navne og det er jeg og bliver aldrig enig i.

Jeg har egenligt meget mere jeg vil af med omkring dette tilbagevendende problem som efterhånden tit tages op herinde (Er der måske en grund til det, JA det tror jeg vist.) men gider ikke mere, "journeyman" vi har nok allesammen hver vores måde at sige tingene på eller os SÅ har vi forskellige opfattenser af hvordan tingene er og lad det bare være ved det... alle her sin mening og de skal have lov til at lufte den fra tid til anden, jeg har læst dine synspunkter og fint nok... fred.

Som sagt så er vi enig om det meste, dog med et lille twist....
18-05-2005 13:53
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Det er da altid interessant at diskutere ... Også selv om man ikke kan blive enige ... Jeg synes jo du modsiger dig selv lidt, men lad nu det ligge...
Men vi kan ihvert fald blive enige om 1 ting! Flere metal-koncerter til DK!

En sidste ting, Danzig spiller snart i Aalborg. Det er da et ret stort navn, der ikke spiller i Kbh.
18-05-2005 15:31
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

I øvrigt kan jeg anbefale at ta' til koncerter i fx Hamborg.
Det er ikke dyrt i transport fra Jylland (og det er heller ikke slemt fra Sjælland), og der kommer tit ret store navne dernede.
18-05-2005 15:33
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Jeg forstår godt dit synspunkt Nightbreed, Jylland bliver ofte snydt for de helt store navne, men årsagen er soleklar. Infrastrukturen i København er væsentlig bedre end i Jylland. Som Journeyman er inde på har alle i storkøbenhavn max. 20 min. transport med tog til spillestederne. Desuden sælges der en hel del billetter til svenskere. Danmark er et lille land så det er naturligt lægge koncerterne i den største by. Det samme gør sig mere eller mindre gældende i andre lande. Kunstnerne kommer til de store byer. Jeg kan godt forstå at du føler sig snydt over at skulle punge ud til benzin og bro for at komme til koncert, men tilgengæld kan du sikkert købe dig et dejligt hus med have og garage for under en million der hvor du kommer fra, men det vil du ikke høre mig surmule over......
18-05-2005 16:15
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Great dane, det er fair nok, men nu er det jo ikke lige hus og have der bliver og eller bliver diskuteret.
18-05-2005 17:12
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

ups blev diskuteret...hehe
18-05-2005 17:13
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

journeyman... bare lige for at vi kan blive færdig med den her diskution så vil jeg da gerne have at du komme med de ting hvor du syntes jeg modsiger mig selv...

Jeg ved godt at jeg skrev at jeg ikke ville mere men det er bare lige for at få det hele på plads...
18-05-2005 17:16
Iron Jeppe

Debat: 90 indlæg
Fortolkeren: 3 indlæg
Medlem siden: 03-03-2005

tak
18-05-2005 17:27
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Nu må du bestemme dig

Jeg gidder ikke skrive en kæmpe lang smørre, hvis du alligevel ikke vil diskutere, men fx skriver du:

"jo jeg mener at Jylland ville kunne samle lige så mange til koncerter som man kan i Kbh..."

efterfulgt af:

"Problemet som du siger med at man ikke vil til koncerter hvis det ikke er relativ kort afstand er jeg fuldstændig enig i..."

Hvis du er enig i, at folk ikke gider rejse ret langt for en koncert, kan jeg ikke se hvordan du kan mene at en koncert i fx Herning vil kunne trække ligeså mange som i KBH.
Som jeg (og Great Dane) har nævnt flere gange, er der så ufattelig bedre transport muligheder i KBH + der bor en hel del flere mennesker i et relativt lille område. I forhold til Herning, hvor publikum nødvendigvis må komme fra andre dele af landet...



18-05-2005 17:43
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Quote: Nightbreedster
Great dane, det er fair nok, men nu er det jo ikke lige hus og have der bliver og eller bliver diskuteret. :D



Nej, jeg er godt klar over at vi ikke diskuterer hus og have, men alligevel er der en parallel. Jeg bor i en stor by og det er pisse dyrt at bo her. Det irriterer mig. Tilgengæld har jeg en masse muligheder som mange andre i landet ikke har, bl.a. koncerter. Du bor i Jylland, ikke nær så dyrt, tilgengæld skal der lidt flere penge på bordet hvis man vil tage del i de muligheder københavnerne har. Det irriterer dig. Når det store regnestykke gøres op, betaler jeg nok mere for en koncert end dig, fordi jeg har valgt at bo hvor jeg gør. Kan du se pointen?
18-05-2005 18:05
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Kommer man ikke fra andre dele af landet hvis man kommer fra Jylland og skal til Kbh. måske...
18-05-2005 18:42
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

ehh... Jo. Din pointe???
18-05-2005 18:50
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Og ja, igen misforstår du min mail... DO'H

Der bor ligeså mange på denne sige af storebælt og jeg er ikke i tvivl om at Jyder og Fynboer vil tage til Herning og slippe for at betale 400-500 til en bro end at tage over bæltet og punge unødvendige penge ud, udover biletten til koncerten.
Jeg modsiger ikke mig selv i den setning du nævner. Jeg mener u-igenkaligt at koncerter i Jylland ville trække ligeså mange som Kbh. NO DOUBT. ...Der er jo ikke langt til Herning som FX. for nogen som helst her i Jylland.
Jeg ved ikke lige med transporten, det kan godt være at i har ret.
Prøv lige at tænk på at Kbh. har sverige og trække på men Jylland i det heletage har Tyskland og Holland - nogen lande der har rigtig mange fans... ligesom sverige...
18-05-2005 18:53
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Jeg svare ikke mere i dag da jeg har fået gæster...
Men jeg skal nok komme stærkt igen i morgen eller senere i Aften....
18-05-2005 18:54
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

men det bliver højest sansynligt nok imorgen....
Hygge

UP THE IRONS

Os selvom man modsiger sig selv uden at gøre det...hehe
18-05-2005 18:55
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Du er håbløs, haha...

Jeg misforstår ikke noget, det er bare dig der er ret så tvetydig. (og påståelig ) Du skriver at du mener folk ikke gider rejse for at se en koncert, og efterfølgende skriver du, at du mener folk gerne vil rejse for at se en koncert, så længe det bare er i Jylland! Det er sgu da modsigende. Men lad nu det ligge...

Du mener at koncerter i Jylland ville trække ligeså mange publikummer som i Kbh, fint det er din mening, jeg tvivler bare meget stærkt på du har ret. Som vi snart har nævnt rigtig mange gange, er der en meget større samlet koncentration af metal-fans i Kbh-området, der har meget lettere ved at komme til spillestederne og hjem igen. Og det betyder altså alt andet lige, større sansynlighed for højt publikum fremmøde, det er der ingen tvivl om, det kan ikke modargumenteres!
Der er masser af koncert-arrangører i Jylland også, med årevis erfarring med den slags. Hvis de mener at et band kan trække publikummet hjem, så bliver det booket! Det burde være logisk! Jeg tror der er en meget go' grund til at vi ikke ser flere store metal-koncerter i Jylland.
Jeg tvivler også meget stærkt på, at ret mange koncerter ville kunne trække fans fra Tyskland/Holland, da det er yderst tvivlsomt, at et band der spiller i Jylland ikke også spiller i Tyskland på samme tour.

Og så bliver du ved med den bro, haha, det er meget muligt det koster 4-500,- at komme over i en bil, men langt langt de fleste potentielle koncert gængere bruger off.transportmidler. Og en togbillet fx fra Aalborg til Odense er sgu ikke mange kroner billigere end Aalborg - Kbh.
Faktisk kan jeg som studerende komme til Kbh (med bus) for 120,- Til sammenligning vil det koste mig 104,- for en togbillet til Herning....
18-05-2005 19:28
Great Dane

Debat: 1087 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 05-03-2004

Jeg tror, ligesom journeyman, at der er en logisk forklaring på at der ikke bliver arrangeret flere metal koncerter i Jylland. Forum i Horsens kan trække folk til når Elton John er i byen, men så er der også tale om en meget bred målgruppe.
18-05-2005 20:01
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Vi bliver bare ikke enige kan jeg se... hehe

Nå skidt.

Jeg vil altså bare lige sige en ting, hvis det er logisk at store navne trækker publikum, hvorfor gør man det så ikke herovre... Jeg fatter det altså ikke
18-05-2005 20:43
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Hvis det hele drejer sig om transport, så er det et tyndt grundlag for ikke at prøve herovre....

I don't know.... shit!
18-05-2005 20:44
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Jeg giver op, hahaha...
18-05-2005 21:03
Nightbreedster

Debat: 308 indlæg
Fortolkeren: 4 indlæg
Medlem siden: 02-07-2004

Tak, jeg er nemlig ved at løbe tør for argumenter

men det har været ok, og få en god lille snak

Hygge
18-05-2005 21:05
Iron-Madsen

Debat: 207 indlæg
Fortolkeren: 5 indlæg
Medlem siden: 14-02-2004

Quote: Iron Jeppe
er der nogen der tror maiden kommer til danmark eller er det udelukket!!!


Haha Jeppe, vi kan jo ik allesammen komme til Göteborg... Håhåhå!!

(hilsen Mads)

Ej ok... Ska nok la vær...
31-05-2005 17:41
FireBird

Debat: 130 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 24-02-2006

hehe sider lige og læser hvad der er blevet skreve om lidt sjovt at der er blever snakke så meget om at maiden ikke ville komme til danmark
19-03-2006 12:08
Ole Foget

Administrator
Debat: 6059 indlæg
Fortolkeren: 2 indlæg
Medlem siden: 13-02-2002

Men det gjorde de jo ikke, på den tour der rent faktisk bliver talt om her ....
19-03-2006 12:57
FireBird

Debat: 130 indlæg
Fortolkeren: 0 indlæg
Medlem siden: 24-02-2006

ok trode bare det var sådan generalt. men ok
19-03-2006 16:06

Gå til toppen af siden

Tilbage til emneoversigten

Hvis du er logget ind kan du tilføje svar til denne debat